Megnyílt a Kézműves Magyar Ízek webboltja




Sikeres vásár után mostantól házhoz is mennek a magyar ízek, megnyílt ugyanis a Kézműves Magyar Ízek webboltja. A negyedik vásáron a több mint 14.000 látogatót most is 120 termelő és több mint 5000 íz várta a Millenárison.

Sikeres volt vásár. Nem csak azért, mert újra megtapasztalhattuk, hogy a minőségi magyar élelmiszer iránt komoly érdeklődés van, hanem azért is, mert a termelőkkel és a vásárlókkal összefogva sikerült összegyűjteni az 1 tonna élelmiszert a rászoruló gyerekeknek – mondta Pap Krisztián, a MIKSZ vezérigazgatója. 
A vásár után megnyílt az internetes áruház is, amelynek köszönhetően már nem csak a vásárokon érhetőek el a magyar termelők termékei, hanem kényelmesen, otthonról is. A Kézműves Magyar Ízek webshopja mától várja vásárlóit a www.kezmuvesmagyarizek.hu/webshop címen, ahol több mint 1500 termék közül válogathatunk. A pástétomok, borok, pálinkák, ásványvizek üdítők, ecetek, édességek, lekvárok, és fűszerek mellett megtalálhatóak a mézek, mustárok, savanyúságok, szörpök is, valamint a tésztakészítmények, az olajok, és a 100%-os gyümölcslevek.

A webshopban diabetikus termékek is helyet kaptak, így található benne diabetikus szörp, édesség és lekvár is. Az online áruházban megtalálhatóak az olyan különlegességek is, mint a békésszentandrási szilva sör, a félbarna köles sör vagy az eperbor.

„A vásárok szervezésén túl folyamatosan keressük azokat a szövetségeseket, akikkel együttműködve hatékonyan tudjuk segíteni a magyar termelők ügyét. Ilyen szövetséget kötöttünk már a MOL-lal is, és folyamatosan visszük a magyar termelők termékeit nemzetközi vásárokra is. Az Éléskamra stratégia szerves részeként most megnyitottuk internetes áruházunkat, amelynek segítségével már kényelmesen, otthonról is megrendelhetjük kedvenc kézműves magyar termékeinket” – mondta Pap Krisztián, a MIKSZ Zrt. vezérigazgatója.

A webshop folyamatos akciókkal várja a vásárlókat, amelyek a főoldalon jelennek meg, a termék kategóriák közötti gyors és könnyű tájékozódást pedig a bal oldalon elhelyezett menüsor segíti. A webshopban található egy TOP10 menüpont is, amely azokat a termékek tartalmazza, amelyek a legnépszerűbbek a vásárlók között. A gyors vásárlást egy kereső mező is segíti, amelybe elég csak a keresett termék nevét, vagy kategóriáját beütni, és máris könnyen a kosarunkba kerülhet kedvencünk.

Ahogyan minden webshopban, itt is az első vásárlás alkalmával regisztrálni kell, de a további használat során már elég, ha csak a bejelentkezünk. A kiválasztott termékeket 3 munkanapon belül házhoz is szállítja a webbolt partnere, az MPL, amelyekért a kézhezvételkor kell csak fizetni. Hamarosan elindul a kártyás fizetési rendszer is, amellyel még kényelmesebb lesz a vásárlás.




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés