Magyar Borok Útja Rali

Magyar Borok Útja Rali - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Magyar Borok Útja Rali

Idén tizenhetedik alkalommal, augusztus 24. és 26. között rendezik meg a Magyar Borok Útja Ralit, melyen sportolók, színészek, üzletemberek, politikusok és közéleti személyiségek indulnak. A szerdai budapesti sajtótájékoztatón Regőci Attila főszervező elmondta, hogy a háromnapos viadal során mintegy 820-840 kilométert tesz majd meg a nyolcvan páros.

"A fővárosból, a Közlekedési Múzeum elől induló mezőny ezúttal is hazánk ismert borvidékeit keresi fel. Négy év után Tokajba is visszatérünk" - mondta Regőci.
Az autós túra útvonala Budapest-Tokaj-Eger-Siófok-Budapest lesz és a résztvevők 19 pincészetet és három pálinkafőzdét látogatnak meg.
A főszervező hangsúlyozta, hogy ebben az évben is kiemelt figyelmet fordítanak a biztonságra, minden nap szondáztatják majd a versenyzőket, akik szigorú közúti ellenőrzésekre is számíthatnak.
Az autós ügyességi versenyek mellett továbbra is lesznek vidám vetélkedők, a részletes útvonal pedig, amelyet Ferjáncz Attila örökös ralibajnok tervezett meg, egyelőre titkos.
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés