Bajor sörfesztivál a balatoni csárdában

Bajor sörfesztivál a balatoni csárdában - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Bajor sörfesztivál a balatoni csárdában

Első alkalommal rendezik meg az I. Bajor sörfesztivált a Balatonlelle melletti rádpusztai csárdában. A híres Maxlrainer sör mellé bajor és magyar ételspecialitásokat kínálnak, a jó hangulatot pedig élőzene és játékok fokozzák június utolsó szombatján.

Festői környezetben egész évben magyaros vendégszeretettel várják mindazokat a nádtetős csárdában, akik megízlelnék a tradicionális ízeket, a kemencében sült és bográcsban főtt ételeket, melyekhez a 180 éves Balaton Pince kiváló borait kínálják. A Szabadidő centrumban a hagyományos lovasbemutatókon megidézik őseink állattartását, a lovász, a csikós bensőséges kapcsolatát a lóval. Lehetőség van karám-és tereplovaglásra, lovastúrára. Aki még nem ült nyeregben, annak szakképzett oktató nyújt segítséget.
Színes programokkal is várják a kikapcsolódni vágyókat.
Június utolsó szombatján kultúrák találkoznak: hamisítatlan magyaros környezetben a bajor ízvilágba kóstolhatnak a vendégek, az I. Bajor sörfesztiválon. A 375 éve közkedvelt, aranyérmes Maxlrainer csapolt sör csillapítja a szomjat, az éhséget bajor és magyar ételspecialitások. Játékok, folklórműsor és élőzene fokozzák a jó hangulatot, fellép az Obergalla Kapelle. A hely szelleméhez illő lovasbemutató is elkápráztatja a közönséget.
A belépés ingyenes! További információ: www.radpuszta.hu .
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés