Immár ötödik alkalommal rendezik meg a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseményét, a KávéBár Bazárt, melynek idén is a belvárosi, ötcsillagos Corinthia Hotel Budapest ad otthont.

A látogatók a február 22-23-i eseményre a belépőjegy megvásárlásával harminc kiállító több mint száz termékét - kávékat, borokat, párlatokat, kísérőfalatokat - kóstolhatnak végig.

Idén a baristák és bármixerek versenyei mellett a Magyar Sommelier Bajnokság is e rendezvény keretében szerveződik vasárnap. A fővédnök és a zsűri elnöke dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter, s a zsűri munkájában részt vesz dr. Kiss Eliza, a hegyközségek megújításáért és a szőlő-bor ágazat fejlesztéséért felelős miniszteri biztos is.

A látogatók a két nap alatt bepillantást nyerhetnek a szakma fortélyaiba, a barista világbajnokok pedig bemutatják a kávéízlelés titkait, és a pörkölési módok különbségeit.

A Magyar Koktél- és Flair Bajnokság vasárnap zajlik, a nyertesek idén a fokvárosi világbajnokságon képviselik hazánkat.

A versenyekkel párhuzamosan szemináriumok zajlanak, a szakma és a nagyközönség részére.




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés