Több mint ötmillió forint a Jótékonysági Borárverésen

Több mint ötmillió forint a Jótékonysági Borárverésen - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Több mint ötmillió forint a Jótékonysági Borárverésen

A 20. születésnapját ünneplő Budavári Borfesztivál Jótékonysági Borárverésén  5 millió 220 ezer forint, rekord bevétel született. Az összeget - a korábbi évek hagyományait folytatva -, a szervezők a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak ajánlották fel.

Szeptember 14-én, a Magyar Tudományos Akadémia Budavári Szalonjában immár 14. alkalommal rendezték meg a Jótékonysági Borárverést, amelyet  Vecsei Miklós, a Szeretetszolgálat alelnöke elgondolkodtató mondatokkal és  megdöbbentő képek kíséretében nyitott meg. A meghívott vendégek – főleg vezető beosztású hölgyek és urak – így kellő inspirációt kaptak ahhoz, hogy lehetőségük szerint minél több pénzt ajánljanak fel a kitűzött cél: egy mozgó   játszóbusz megvásárlása érdekében. Az árverésen rekord összegű pénz gyűlt össze, s ez nagyban hozzájárul az új játszóbusz megvásárlásához.

Az árverést, ahol 45 tétel került „kalapács alá”. A magyar borászok, borászatok és más szervezetek nagyvonalú felajánlásai mellett a 12. VinAgora Nemzetközi Borverseny magyar és külföldi aranyérmes boraira is lehetett licitálni.  A jelenlévők aktív közreműködésével a jótékonysági célra felajánlott tételek többsége a kikiáltási árnál jóval magasabban, négyszeres, ötszörös áron talált gazdára.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés