Ismét útra kel a Magyar Turizmus Zrt. Fesztiválbusza!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It

Ismét útra kel a Magyar Turizmus Zrt. Fesztiválbusza!

Ezen a hétvégén is útnak indul a Magyar Turizmus Zrt. Fesztiválbusza, ezúttal a Baranyában megrendezésre kerülõ Ördögkatlan Fesztiválra.
Augusztus 4-8. között Kisharsány, Nagyharsány, Palkonya ismét családias vendégszeretettel és kitűnõ kulturális programokkal várja a „katlanlakókat”. A Katlan augusztus 4-én, szerdán este kezdődik – kivel mással, mint idén is a Quimbyvel. Öt napon át koncertek, színházi előadások, képzőművészet, irodalom, gyermekprogramok színes kavalkádjából válogathatunk, fellép többek között Lovasi András, a Boban Markovic Orkestar, Rúzsa Magdi, Rutkai Bori és a Specko Jedno, a Budapest Bár, Érdi Tamás, a Ghymes, Sebestyén Márta és a Csík Zenekar.
Két koncert között mi is dalra fakadhatunk, sőt versenyt énekelhetünk a Fesztiválbuszban, megnézhetjük, mit üzentek nekünk a fesztivállakók Sopronból, Szegedről,Tokajból vagy Kapolcsról, nagyokat nevethetünk magunkon, mire kitaláljuk, hogy Széchenyi István vagy a somlói galuska bőrébe bújtunk-e, esetleg csillogtathatjuk tájékozottságunkat a Fesztiválbusz „Földrajz Tanszékén”. Akinek kedve van, hagyhat pár sort vagy akár valamilyen ereklyét is az utókornak. Lehetséges, hogy valamelyik barátunk már a jövő héten rátalál üzenetünkre, hiszen a Fesztiválbusz tovább gördül: jövő héten a Sziget Fesztiválon találkozhatunk vele, majd vár még minket a százhalombattai Summerfest Nemzektözi Folklór Fesztiválon, a szegedi Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon, a Szolnoki Gulyásfesztiválon, az Etyeki Kezes-Láboson és a Csabai Kolbászfesztiválon.
Pin It
©2022 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés