Gesztesi Károly golfozása hat üveg pálinkát ért

Gesztesi Károly golfozása hat üveg pálinkát ért - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Gesztesi Károly golfozása hat üveg pálinkát ért

Gesztesi Károly köztudottan nagy golf rajongó. A színész azonban nem szeret tét nélkül játszani, éppen ezért fogadott barátaival legutóbbi játékuk alkalmával. A nyeremény pedig nem lehetett más, mint Gesztesi Károly másik szenvedélyének tárgya, hat palack valódi pálinka.

A színpad és a filmvászon mellett Gesztesi Károly egyre többször tűnik fel az ország különböző golf pályáin. Az elmúlt öt évben a színész szenvedélyévé vált az elegáns sport.

„Sokan úgy gondolják, a golfozáshoz nem kell különösebb erőnlét, pedig egy-egy verseny alatt több kilométert is sétálunk. Igazán a külföldi versenyeket szeretem, ott tudok igazán a sportra koncentrálni. Hatalmas társasággal szoktunk utazni és az első napok bulijai után mindenkiben feléled a versenyszellem és csak az a fontos, hogy nyerjen.” – árulta el Gesztesi Károly, aki ezúttal egy mini bajnokságra hívta ki barátait a Golf Academy-n. A tét nem volt jelentéktelen, hat üveg 895 Hunnium pálinkáért folyt a harc.

„Örülök, hogy ezúttal nem nekem kellett hoznom a pálinkákat, hanem én nyertem.” – mondta Gesztesi Károly. – „A komolyabb versenyek után is mindig koccintunk a győzelemre, általában külföldön is az én szobám mindig a találkozópont. Így ez most sem maradt el, egyből megkínáltam a fiúkat a győztes gurítás után.” – tette hozzá a színész, akinek a cserszegi fűszeres szőlő mellett a birs 895 Hunnium az egyik legnagyobb kedvence.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés