Az Osztrák központú Európai Borlovagrend Hungária Konzulátusa a hétvégi Szegedi rendezvények keretében tartotta Magyarországon első hivatalos saját rendezvényét.

A nagyszabású programsorozat részeként felvonulást tartottak a belvárosban a Szeged napja és a Gasztronómiai Fesztivál helyszínein, zászlódobálók és dobos zenekar kíséretében. A díszruhás a Református templomig tartott, ahol az  Istentisztelet keretébent új Lovagrendi tagokat avattak a Szegedi Legátus számára.

A díszes rendezvény ünnepi vacsorával folyatódott az ART Hotelben, majd a Borfesztivál hangulatos pavilonjai között ért véget. Az délutáni/esti rendezvényre ezrek voltak kíváncsiak a megyeszékhelyen, jövőre is visszavárják a hagyományt teremtő rendezvényt.
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés