Elindult a Fröccskampány

Elindult a Fröccskampány - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Elindult a Fröccskampány

Az Agrármarketing Centrum (AMC) idei fröccskampányának kultikus járműve a budapesti Mikszáth térről startolt egy hónapos országos roadshow-jára. A túrát Hajós András fröccsmester indította el. A kampány során az AMC a minőségi magyar borokból készült, felnőtteknek való üdítő italt népszerűsíti.

Az idei kampány a fröccskultúra további, széles körű terjesztése mellett e hungarikumnak számító magyar ital térhódítását is célozza a gasztronómiában. A fröccs kapcsán még mindig tartja magát az a tévhit, hogy a fröccs a silány borok feljavításának egyik lehetséges módja és hogy legfeljebb a sarki kiskocsmában illik fogyasztani.
Az ital térhódítását Budapest egyik leghíresebb „vigalmi régiójában”, a Mikszáth téren és az oda vezető Krúdy utcában működő vendéglők séfjei külön erre az alkalomra kreált fröccskorcsolyákkal támogatják. A főváros e negyede a kampány ideje alatt fröccsbázisként működik, ahol mindenki mindegyik étteremben ugyanannyiért kaphatja meg kedvenc bor-víz kombinációját.
A jó fröccshöz nem csak kiváló minőségű magyar bor, hanem egy igazi hungarikum, a szikvíz is szükséges – mondta Simon Péter, az Agrármarketing Centrum igazgatója a kampány tájékoztatóján. Az ital önmagában is kiváló kísérője lehet kerti partiknak, egy-egy fesztiválon eltöltött hétvégének, szabadtéri programoknak. Szerencsés lenne, ha az éttermek fröccslapokat rendszeresítenének és egy finom ezüsttálcán egy jó palack magyar bor és egy szódásüveg mellé helyezve megadnák az egyéni fröccskészítés örömét vendégeiknek.
Az egy hónapon át tartó, országjáró kampány két emblematikus „intézménye” a fröccsmester Hajós András, aki természetesen nagy fröccsrajongó, valamint a maga nemében is látványosságnak számító 37 éves Volkswagen T2 Fröccsbusz.
A Fröccsbusz útvonalát az érdeklődők nyomon követhetik a www.egyjofroccs.hu honlapon, ahol további érdekes információkat és képes beszámolókat is találhatnak.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés