Bor és művészet Villányban

Bor és művészet Villányban - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Bor és művészet Villányban

A bor felfogható megismételhetetlen műalkotásként is, így a művészetekben való visszatükröződést természetes közegnek tartják a Vylyan Pincészetnél. A művészetek és a borok találkozásából, s a kortárs alkotókkal való együttműködésből sok szép dolog született.

Két „kedvencünk” a 34 kortárs   alkotásból álló Művészi Hordó kiállítás, valamint az idén negyedszerre megrendezésre kerülő augusztus 3-7. között tartandó Ördögkatlan Fesztivál. A Cseh Tamás és Törőcsik Mari védnökségével megtartott irodalmi és jazzfesztivál helyszíne a hangulatos Vylyan terasz lesz – nyilatkozta Iványi Emese, a pincészet marketing igazgatója a TPB tudósítójának.

A különleges hangulatú fesztiválra idén is bizonyára több ezer ember lesz kíváncsi, ráadásként pedig a programok remek kísérője a kiváló villányi bor lesz. Horváth Tibor, M. Páll Zoltán, Radics Márk és Borsos Lőrinc alkotásai - a „továbbgondolt”, már kiselejtezésre váró boroshordók - augusztus 6-án mutatkoznak be, vidám performansz formájában, Kisharsányban.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés