Egyházi és Világi Borok Versenye

Egyházi és Világi Borok Versenye - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Egyházi és Világi Borok Versenye

A Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület (GKRTE) 2012. április 26-án, hetedszer rendezi meg az Egyházi és Világi Borok Versenyét. Gödöllő, Fót, Pécel, Mogyoród, Nagytarcsa, Tóalmás után ezúttal Veresegyház ad helyet e nemes versengésnek. Várják mindazon borászatok, borokat készítő bortermelők jelentkezését, akik hagyományaikban követik az egyházi liturgiához használt borok készítését, továbbá az egyházi borászatokat és mindazokat a bortermelőket, akik pincészetük és boraik elnevezésében egyházi személyiségek, szentek nevét vették fel. Szívesen fogadják   azok jelentkezését is, akik a szőlő-bor vertikumban gazdálkodnak.
Nevezési határidő: 2012. április 09.

Az eredményhirdetésre Veresegyház Várossá avatásának évfordulóján 2012. július 1-jén Veresegyházon a "Kenyér, a Bor és a Kultúra Ünnepe" című rendezvény keretében kerül sor.

A VII. Egyházi és Világi Borok Versenyével kapcsolatos tájékoztató és nevezési lap a Gödöllő Környéki Regoinális Turisztikai Egyesület (GKRTE) honlapjának Szakmai oldalán a "Bor-, Gasztronómia, Egyházi és Világi Borok Versenye" című fejezetben és az alábbi linkre klikkelve érhető el.
http://www.gkrte.hu/public/magazin2.php?id=968&kat_id=2

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés