2014. május 9-én a Hotel Lycium**** Debrecen Átrium éttermében - a 2010-évi erfurti szakácsolimpia aranyérmes csapata részvételével - ismét nagy sikerrel tartották meg a "II. Világbajnok Chefek Éjszakája" egyedülálló gasztronómiai rendezvényt.

Az esemény iránti nagy érdeklődést mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy egy héttel a rendezvény előtt a szervezők már lezárták az asztalfoglalásokat, és teltházat jelentettek, valamint az, hogy még Dunántúlról érkezőket is vendégül láthattak a házigazdák.

A tavalyi év sikeres rendezvénye után ismét egy csapatban dolgoztak a magyar és a nemzetközi konyha többszörösen díjazott kreatív „művészei.” A nagy csapat: Breitenbach Rezső (ő kettős minőségben volt jelen: házigazdaként illetve olimpiai- és vb aranyérem birtokosaként is) valamint Breitenbach Attila, Mile József, Rédai Attila és Gonda Attila többszörös olimpiai, Európa bajnoki és világbajnoki aranyérmes chefek. E találkozásnak adott újra helyet az Átrium étterem 2014. május 9-én egy különleges vacsoraest erejéig, ahol az öt világbajnok által összeállított exkluzív menüt kóstolhatták meg a vendégek. Az est meglepetése idén is a különleges desszert volt: a Torony triász.

A teljes világbajnoki menü itt olvasható >>

Az esemény megálmodója, Molnár László - a Hotel Lycium**** F&B Managere szerint azon túl, hogy különleges kulináris élvezeteket kínál egy ilyen élményvacsora a résztvevőknek, egyben egy szakmai együttműködést, gasztronómia összefogást is jelképez. A Világbajnok Chefek Éjszakáját hagyományteremtő céllal hívta életre a Hotel Lycium**** vezetősége 2013-ban, így jövő májusban is szeretettel várják az új, valamint a visszatérő érdeklődőket.

Jó hír az ínyencek számára, hogy a Hotel Lycium****-ban a nyár sem telhet el különleges gasztronómiai esemény nélkül: június 21-én Lázár Chef az orosz, a grúz és a tatár konyha különlegességeit felvonultató orosz vacsoraesttel várja az érdeklődőket a debreceni Átrium étteremben a Négy évszak négy sztárchef gasztronómiai sorozat második, nyári állomásán.




 

 

Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés