Kihirdették a világ legjobb éttermeit: az első – 2013-as elsősége után ismét - a Roca-fivérek Celler de Can Roca-ja lett. A Joan Roca főszakács, Jordi Roca fő cukrász és Josep Roca sommelier vezette katalán étterem kíváncsiságra és kreativitásra épülő formabontó megoldásaival nyerte el a címet.

Forrás: turizmus.com

Második helyen a tavalyi „bronzérmes" a modenai Osteria Francescana szerepel, míg a tavaly immár negyedik elsőségét megszerző koppenhágai Noma a harmadik helyen áll. Őt követi a limai Central, a New York-i Eleven Madison Park, a San Sebastian-i Mugaritz, a londoni Dinner by Heston Blumenthal, a tokiói Narisawa, a Sao Paulo-i D.O.M. és a bangkoki Gaggan a Top 10 között.

A teljes lista itt tekinthető meg: http://www.theworlds50best.com/list/1-50-winners
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés