Borok, programok, borszeminárium a II. Hévízi Borünnepen




2013. augusztus 16-20. között immáron második alkalommal kerül megrendezésre a Hévízi Borünnep, a város legnagyobb fesztiválja. A rendezvény nem titkolt szándéka, hogy az idelátogató külföldi és belföldi vendégek számára megmutassa Magyarország méltán elismert borrégióit és kiválasztott képviselőit.

Bemutatkoznak Balaton-felvidéki és zalai borrégió képviselői, valamint
Bock Pincészet
Borbély Családi Pincészet
Brill Pálinkaház
Bussay Pincészet, akiknél megkóstolhatjuk a 2013-as Hévíz Város Bora választáson győztes címet szerzett Bussay Esküvé-t is!
Demeter Pincészet
Kertész Családi Pincészet
Laposa Birtok Kft.
Polgár Pincészet
Royal Tokaji Borászat
Szentesi Pince
Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet
Villa Sandi & Co Prosecco termékek

A látogatók a borokat szakértők segítségével is vizsgálhatják, elemezhetik, kóstolgathatják az immár hagyományos borszemináriumok alkalmával.

A jó borok mellett színes programkínálat biztosítja az esti kikapcsolódást, valamint gasztronómiai- és kézműves vásár is várja a látogatókat. A fellépők között több ismert zenekar, színész és énekes szerepel. Itt lesz a Vivat Bacchus Énekegyüttes, a Neo Folk és a Hetedik Kortárs Táncszínház, a Group ’n’ Swing zenekar, a Mystery Gang és a Republic is. Emellett Gregor Bernadett és Egyházi Géza főszereplésében megnézhetjük a Bál a Savoyban c. előadást, de Edith Piaf és Frank Sinatra est is megrendezésre kerül, augusztus 18-án fellép a Budapest Jazz Orchestra Malek Andrea vendégszereplésével.
További információ: http://www.heviz.hu/programok/ii-hevizi-borunnep1




 

Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés