Bor&Grillfesztivált rendeztek a Fesztiválok Évében

Bor&Grillfesztivált rendeztek a Fesztiválok Évében - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Bor&Grillfesztivált rendeztek a Fesztiválok Évében

Március 26-28-án második alkalommal rendezték meg Békéscsabán a Bor&Grill Fesztivált. Az eseményt Vantara Gyula, Békéscsaba polgármestere és Róna Iván, az MT Zrt. vezérigazgatója nyitotta meg, továbbá köszöntőt mondott Prohászka Béla, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke.
A fesztivál keretében kiváló magyar borászok és pálinkafőzdék mutatkoztak be. A rendezvényre kilátogatók már péntek délután nyomon követhették a Szent Vince Borrend Békés megyei lovagi székének és mesterségek lovagrendjeinek felvonulását, a színpadon pedig kiváló művészekkel és produkciókkal találkozhattak az érdeklődők. Vasárnap ételkészítési bemutató keretében ismerkedhettek meg a látogatók a grillezés fortélyaival, az elkészített ételeket pedig meg is kóstolhatták.
Hazánk gazdag gasztronómiai kínálatának népszerűsítésére a Magyar Turizmus Zrt. is nagy hangsúlyt fektet marketingtevékenysége során. A nemzeti turisztikai marketingszervezetnek a 2010-es Fesztiválok Évében is kiemelt feladatai közé tartozik a gasztronómiai események, fesztiválok kommunikációja a szakmai szervezetekkel együttműködésben.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés