Különlegességekkel is készültek a magyar kiállítók a világ legnagyobb bio szakvásárára, a BIOFACH-ra. A február 10-én megnyitott nürnbergi vásáron a Magyar Turizmus Zrt. közösségi standján tizenkét cég kínálja termékeit és szolgáltatásait.

 

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

A magyar jelenlét azért is fontos a BIOFACH-on, mert a hazai ökogazdálkodásokból származó termékeket, nyersanyagokat mintegy nyolcvan százalékban a német piacon értékesítik.

A magyar kiállítók számos különlegességgel – például csicsókás gyümölcskoncentrátummal, biomézzel, gyógynövényekkel, illóolajokkal – készültek a kiállításra, de bio száraztészta, bor és nápolyi is van a kínálatban. A BIOFACH népszerű a magyar kiállítók körében, hiszen a tapasztalatok szerint szinte minden alkalommal sikerül új partnereket, forgalmazókat találni.

A globális piaci szereplők és a kisebb, kézműves termelők számára is fontos találkozóhely a BIOFACH. A kiállításnak szigorú szabályai vannak: kizárólag tanúsított, ökológiai gazdálkodásból származó élelmiszerekkel és kozmetikumokkal jelenhetnek meg a résztvevők. A nürnbergi vásáron ezen kívül a legújabb trendeket, innovációkat is bemutatják, valamint több mint száz, a biotermelés jövőjéről, a biopiacok létjogosultságáról szóló konferenciát rendeznek.
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés