Nagy országos kakaós csiga show készülődik: ez a lassan hungarikummá váló, tipikusan pékségekben kapható sütemény főleg a fiatalabb korosztály körében örvend nagy népszerűségnek.

Forrás: turizmus.com

Hogy melyik pékségé lesz a legfinomabb, az március 11-én derül ki a BaGaTech Sütőipari, Cukrászati és Gasztrotechnikai Kiállításon, a Syma Rendezvényközpontban.

Március 11-én pénteken a szakmai látogatók ismerhetik meg a legízletesebbnek választott csiga elkészítési módját, szervező a Magyar Pékszövetség. A nagyközönség számára március 12-én szombaton 12.00-14.00 óra között kerül sor a győztes finomság bemutatójára, valamint a kóstolásra, és ekkor lesz hallható a szakmai zsűri értékelése is.

A március 10-12. között megrendezendő szakkiállítás elődjét, 2014-ben közel hatezer szakmai látogató kereste fel. Idén is bíznak a „laikus" látogatók élénk érdeklődésében.

A rendezvényre mindazok jelentkezését várják, akik a sütőipar, cukrászat és gasztronómia területén alapanyagok gyártásával, forgpékséalmazással, gépeladással vagy más kapcsolódó termékkel, illetve szolgáltatással foglalkoznak.

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének szervezésében a kiállítás ideje alatt és annak helyszínén, március 10-11-én kerül sor a 2016. évi Magyarország Tortája verseny első körös zsűrizésére. A nevezésről és a részletekről további információt a www.cukraszat.net oldalon találunk.

 

Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés