Már lehet asztalt foglalni a víz alatti étteremben

Már lehet asztalt foglalni a víz alatti étteremben - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Már lehet asztalt foglalni a víz alatti étteremben

Forrás: turizmus.com

Újabban divatba jöttek a víz alatti vagy a föld alá épített éttermek és szállodák.

Aki nem klausztrofóbiás, annak kiváló tavaszi meglepetés lehet egy romantikus vacsorára asztalt foglalni a még meg sem nyílt étterembe.

Európa első víz alatti étterme Kristianstand norvég város szélén található a tengerparton. Különleges építészeti megoldásairól máris híressé vált az épület. A benne található vendéglátó helyen máris garantált z első hetekben a telt ház, pedig csak tavaszra ígérik a nyitást.

Bár még folynak a belsőépítészeti munkálatok, máris számos fotó jelent meg magáról az épületről, amelynek vízfelület feletti része úgy néz ki, mint egy kiemelkedő szikla.

A bejárat közvetlenül egy pezsgőbárba vezet, majd utána következik az étterem, amely öt méterrel a víz alatt található. A falak különlegesen vastag akrilüvegből készültek, a helyiségekből  páratlan látvány nyílik a tenger világára..

Európa első víz alatti éttermének meglátogatása előtt nem árt tanulmányozni az időjárás-jelentést – jegyzi meg a travelandleisure.com cikkírója – bár bizonyára lesznek olyanok is, akik éppen a vihar víz alatti megtapasztalására vágynak. Csodálatos élmény látni, ahogy a víz felszínét korbácsolják a hullámok és szinte dübörögve ömlik az eső, miközben nyugodtan fogyasztják a vendégek vacsorájukat.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés