Nemzetközi versenyen befutó az Art Hotel Szeged

Nemzetközi versenyen befutó az Art Hotel Szeged - 5.0 out of 5 based on 2 votes
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Nemzetközi versenyen befutó az Art Hotel Szeged

Március 12-én Cannes-ban hirdették ki, hogy több mint 300 induló közül az Art Hotel Szegednek is sikerült bejutnia a legjobb 10 jelölt közé a CEEQA (Central and Eastern Europe Real Estate Quality Awards) versenyén Hotel, Szabadidő és Lakóépület-fejlesztés kategóriában.

A Financial Times-szal közösen létrehozott Central and Eastern Europe Real Estate Quality Awards a régió legfontosabb szakmai elismerése. A győztes kiválasztására, valamint a díjak átadására április 8-án kerül sor a Varsóban megrendezendő CEEQA Díjátadó Gálán.

A díjakra a következő országokból lehet vállalatokat, szakembereket és ingatlan projekteket jelölni: Cseh Köztársaság, Észtország, Magyarország, Lettország, Lengyelország, Litvánia, Románia, Szlovákia, Szlovénia és Ukrajna, valamint Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Koszovó, Macedónia, Montenegró, Románia, Szerbia és Szlovénia.

A jelölteket a szakma állítja, míg a végső döntést egy a közép-, kelet-, és dél-kelet-Európa 18 országában aktív cégek vállalatvezetőiből álló testület hozza meg. A Varsóban megrendezésre kerülő eseményre idén 600 szakembert várnak 30 országból.

Budea Ildikó, az Art Hotel Szeged szállodaigazgatója a hotel különleges építészeti megoldásai között említette többek között a hotel homlokzatát, illetve a belsőépítészeti megoldásokat, melyek egyik csúcspontja Losonczi Áron fényáteresztő betonpult eleme (LiTraCon). Szeged legszebb panorámájú fürdőzési élményét is a szálloda kínálja, a wellness részleg jacuzzijából szép kilátás nyílik a szegedi Dóm tornyaira. Az épület másik fő látványossága az a különleges ablakrendszer, amely alkalmas arra, hogy mindig az alkalomhoz illő díszkivilágítást kapjon az épület. A szálloda vezetése a környezettudatosság és a társadalmi felelősségvállalás szellemében a CERTOP ISO 9014 szabványnak megfelelően üzemelteti a hotelt.

További információk a szállodáról: http://www.arthotelszeged.hu/

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés