Idén is népszerű az Országos Étterem Hét: az első nap délelőttjéig 22 ezer vendég asztalfoglalását regisztrálták.

A DiningCity nemzetközi étteremajánló március 17. és 23. között immár hatodik alkalommal szervezi meg az eseményt. Az idén - aki előzetesen asztalt foglal a www.etteremhet.hu weboldalon - 3.300 forintos áron fogyaszthatja a minőségi, háromfogásos ebéd- vagy vacsoramenüt. A programban a tavalyi 108-hoz képest 112 fővárosi és vidéki étterem vesz részt, közülük több szerepel a magyarországi top éttermek listájában, de az asztalfoglalások során akár Michelin ajánlással rendelkező étterem is foglalható. Általában 3-4 féle előételből, főételből és desszertből választhatnak az ízek kedvelői.

Az Országos Étterem Hét jó alkalom arra, hogy bárki megismerhesse a vendéglátásnak azt a szintjét, amelybe egyébként ritkán kóstolhat bele. A rendezvény népszerűségét jelzi, hogy az elmúlt években megsokszorozódott az érdeklődők száma: 2011-ben 4.427, 2013-ban pedig már 19.227 látogató választott a kínálatból. A tavaly ősszel résztvevő vendégek többsége azt nyilatkozta, a kedvezményes időszakon kívül is visszalátogatna az általa kiválasztott étterembe.

 

Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés