4. Kézműves Magyar Ízek vására  2012 Budapest




Időpont: 2012. november 16-18.

Itt a november, közeleg a hurka-kolbász szezon, de aki nem szeretne várni az ízletes magyar csemegékre, annak a 4. Kézműves Magyar Ízek Vásárán a helye!
Több mint 100 különböző ízű hurkát, kolbászt, szalámit és 30 féle újbort kóstolhatnak végig a látogatók november 16-18. között a Millenáris B. épületében.
A kínálatban olyan különlegességekkel is találkozhatunk majd, mint a rozmaringgal ízesített országkolbász, az aszalt szilvával töltött véres hurka, a kukoricadarával készített bácskai májas hurka vagy a kacsa-, illetve libakolbászok.

A vásáron már megszokott színvonalon, minőségben azonban eddig ismeretlen különlegességekkel is képviseltetik magukat a magyar termelők által előállított mézek, lekvárok, szörpök, sonkák, sajtok, pálinkák, fűszerek és tejtermékek is.

A belépő mellé idén üdvözlőfalatot és újborkóstolót kapnak a látogatók.
 
Jegyárak:
A felnőtt jegy ára 2000 Ft/nap. A napijegy mellé jár egy 2000 Ft-os kupon, amelyet a Kézműves Magyar Ízek márkaboltban (1033 Budapest Szőlőkert út 4/B) lehet beváltani 2013. február 28-ig, 5000 Ftfeletti vásárlás esetén.
Gyerekeknek 12 éves korig ingyenes a belépés!




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés