Dél-alföldi Borsuli

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It
Iskolánk, a Dél-alföldi Borsuli tanfolyamainak célja - már az alapfokú borismereti kurzus esetén is - elsősorban a szükséges elméleti borismeretei alapok megszerzése, megfelelő jártasság a bor kóstolásban, használható borleírások, étel-ital párosítások készítése (kb. 40 féle borral) stb.
Nem utolsó sorban - bortermelő nemzet lévén - a magyar borvidékek, borászok, pincészetek megismerése, szőlő- és borfajtáinkon keresztül.
Ezért már alapfokon is kibővített tananyaggal, saját bor ismeretei tankönyvvel, várjuk azokat a hallgatókat, akik nem csak "bizonyítványt" akarnak a pénzükért, hanem minőségi oktatást, elegendő ismeretet ahhoz, hogy eligazodjanak a borok világában.
Erre a tudás bázisra  alapozva hallgatóink tovább léphetnek a középfokú, (a világ borait, párlatait stb. is felölelő) 4 napos képzésre,  ahol már a komoly tartalommal bíró "WSET Level 2" és az ezt követő, felső fokú "WSET Level 3" képzést, ill. sikeres vizsga esetén az ezekkel járó oklevelet szerezhetik meg.
Szeged Pulz utca 46.
Tel.: +36 30 2077 859
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés