< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 16.12.05

Törzsasztal 16.12.05 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It


 

 

Algyői Halászcsárda Illés Panzió - Stüszi Vadász Étterem
 Fehértói Halászcsárda és Panzió Kiskőrössy Halászcsárda

Archívum

A 2016. 12. 05-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Hazánkban sajnos a többség még mindig fenntartásokkal viszonyul a nyúlból készült ételekhez. Teljesen alaptalanul, hisz a leginkább csirkére emlékeztető házinyúl hófehér húsa nemcsak nagyon finom, de egészséges is. Egy ünnepi asztalra is illő nyúlgerincet készít a Roosevelt téri Halászcsárda két mesterszakácsa, Kádár Németh Matild és Frank Sándor.

A Fittanyuka Éttermben az egészséges, reformételek uralják az étlapot. Szabóné Papp Emőke háziasszony a Törzsasztal nézőivel legnépszerűbb, legfinomabb ételeik receptjeit ismerteti meg, hangsúlyozottan nemcsak vegetáriánusoknak szánva azokat. Ezúttal egy túró nélküli túrógombóc elkészítését mutatja be kislányával.

Szöllősi István és Szöllősi Viktor a kiszombori Rónai Kúria Étteremben halat süt, de közel sem a hagyományos módon. A főszereplő nyurga-pontyot reszelt sütőtökkel töltik meg és így, zsiradékmentesen kerül a sütőbe. Ötletes, egészséges és nagyon finom a végeredmény.

Ha már mai műsorunkban különösen hangsúlyosak az egészséges, reformjellegű ételek, akkor természetesen a wok n' go kínai receptje sem lóghat kis a sorból, mely ráadásul húsmentes is, hisz a fafülgomba saláta így is rendkívül ízletes, köszönhetően többek között a számtalan távol-keleti fűszernek.

 Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés