< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 15.09.07

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It


 
Algyői Halászcsárda Illés Panzió - Stüszi Vadász Étterem
 Fehértói Halászcsárda és Panzió Kiskőrössy Halászcsárda

Archívum

A 2015. 09. 07-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Frank Sándor és Frank Zsolt mesterszakácsok a Fehértói Halászcsárda teraszán bemutatják, hogy a tévhittel ellentétben a homár manapság már a földi halandók számára is elérhető és hogy, mennyire egyszerűen és gyorsan elkészíthető. Ugyanakkor tényleg nem hétköznapi fogás. A séfek vegyes zöldség ágyon, kapros-tejszínes rókagomba mártással tálalják.

Szöllősi Viktor mesterszakács a Rónay Kúria Étteremben egy olyan receptet mutat be, amit nyugodtan nevezhetünk a magyaros konyha alapételének, ráadásul kevés alapanyagból, könnyen elkészíthető. Ez pedig nem más mint a füstölt kolbásszal töltött sertéskaraj, amihez bármilyen klasszikus köretet ajánlható.

A Szegedi Borfesztiválon szerzett élmények hosszan kitartanak a borbarátok számára, ha nem is egész évben, de talán a szeptemberi bortérig, ahol a ismét találkozhatnak kedvenc boraikkal, pincészeteikkel. Pl. a neves villányi borásszal Polgár Zoltánnal akivel még a Széchenyi téren beszélgettünk és többek között az aktuális kínálatának különlegességeit is bemutatta.

  

 

Pin It
©2022 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés