< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 10.02.13

Törzsasztal 10.02.13 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (9 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin ItTörzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin 162. adás from Kontraszt Web és Videóstúdió on Vimeo.
Archívum

A 2010.02.13-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Sok szeretettel köszöntöm a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin valamennyi kedves nézőjét. Mai műsorunkban három fő témával és több rövid hírrel foglalkozunk, természetesen mindegyik kötődik a gasztronómiához, vendéglátáshoz és az idegenforgalomhoz.
Elsőként Gregor Bernadettel készült interjúnkat láthatják, melyből kiderül, hogy a művésznő bizony szeret és tud főzni, kedveli a karakteres, magyaros ételeket és a jó pálinkát is.
Frank Sándor és Kádár-Németh Matild a fehértói kemencében Fokhagymával tűzdelt nyúlgerincet és nyúlcombot készít fügeszósszal.
Új üzemeltetője van Makó legelegánsabb vendéglátóhelyének, a Korona Étteremnek, ami jelentősen meghatározza az étterem jövőjét és Makó vendéglátását.

 

Gregor Bernadett és Temesy László a női önvédelmi oktatófilm forgatásának szünetében

Magyarországon hetente legalább egy nő meghal élettársa vagy férje erőszakos magatartása következtében, élete során pedig minden ötödik nő kerül olyan párkapcsolatba, ahol rendszeresen megütik, vagy megverik. Ezen a szégyenletes statisztikán szeretne változtatni, Temesy László kick-box mester, aki az ügynek megnyerte Gregor Bernadettet is, aki segít bemutatni, hogy mit tegyenek, mit tehetnek a nők a feléjük lendülő erőszakos kéz ellen. A következő beszélgetés az oktatófilm forgatásának szünetben készült és gasztronómiai műsor lévén elsősorban az evés-ivásról, a kulináris örömökről esett szó.

 

Frank Sándor és Kádár-Németh Matild fokhagymával tűzdelt nyúlcombot és nyúlgerincet készít fügeszósszal

Frank Sándor és Kádár-Németh Matild receptajánló sorozatának legújabb fejezetében egy nagyon egészséges és finom, ám idehaza kevéssé elterjedt húsfajtából, nyúl combból és gerincből készítenek egy elegáns fogást.
 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés