Recept varázs 11.

Recept varázs 11. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Magyarok Nagyasztala Gasztronómiai Fesztivál - Gianni Annoni, Rippel fivérek, Nádas György

Az alábbi cikk a szegedi Telin Televízió Recept Varázs című recept műsorának összekötő szövege. A videó sajnos nem érhető el.
Sok szeretettel köszöntöm kedves nézőinket az Illés Panzió – Stüszi Vadász Étteremből. A nyár, a vendéglátás számára a legkevésbé sem uborka szezon, a Receptvarázs a forró nyárra tekintettel egy adás erejéig mégis szabadságra küldte két főszereplőjét, állandó szakértő-előadóit, Frank Sándort és Barta Lászlót. Rendkívüli adásunkban riport-összeállítást láthatnak egy igen rangos gasztronómia rendezvényről, egészen pontosan az ott megjelent neves közéleti személyiségekkel készült interjúcsokrot. Az esemény nem más, mint az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend által szervezett Magyarok Nagyasztala Gasztronómiai Fesztivál a Budai Várban. A következő félórában Gianni Annoni olasz sztárszakáccsal, Nádas György humoristával, a Rippel fivérekkel és egy igazi királyi szakáccsal láthatnak interjút.

Kedves nézőink önök a Receptvarázs nyári különkiadását látják melyben ezúttal nem recepteket adunk közre, hanem a Magyarok Nagyasztala Gasztronómiai Fesztiválon megjelent neves közéleti személyiségekkel készült interjú-összeállítást mutatunk be. Ennek első részében az olasz sztárszakáccsal Gianni Annonival beszélgetünk a gasztronómiáról, az olasz és a magyar konyha viszonyáról, hasonlóságairól, különbözőségeiről. Ezen kívül bemutatunk egy igazi királyi szakácsot.
A Magyarok Nagyasztala Gasztronómia Fesztiválon készült riport-összeállításunk első részében egy igen érdekes beszélgetést halhattak a neves olasz szakáccsal Gianni Annonival. A második rész is hasonlóan érdekfeszítőnek ígérkezik, hisz a fakanalat a fesztivál főzőpárbaján kézbe vette Nádas György humorista is. Ellenfelei pedig a világhírű akrobata páros, a Rippel fivérek voltak. Mindkét csapat levette a lábáról a zsűrit főztjével és aranyérmet szerzett még akkor is, ha a Rippel fivérek kis híján még a fakanalat is belefőzték volna a rendkívül finom pörköltbe.

Kedves Nézőink, ez volt a Receptvarázs nyári, különkiadása a Budai Várból, ahol a Magyarok Nagyasztala Gasztronómiai Fesztiválon készült sztárinterjúkat láthatták. Benne Gianni Annoni olasz szakács, Nádas György humorista és a világhírű akrobata páros, a Rippel fivérek.
Legközelebb a már megszokott módon, receptajánlóval jelentkezünk, Barta László és Frank Sándor közreműködésével. Addig is köszönjük megtisztelő érdeklődésüket, ne feledjék, minden hétfő este kilenc órától Receptvarázs a Telin TV-n. Ízes szép estét kívánok.   

 

 

 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés