Villányi Vörösbor Fesztivál - 2019

Villányi Vörösbor Fesztivál - 2019 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It

Villányi Vörösbor Fesztivál Októberben ismét itt a nagy múltú Villányi Vörösbor Fesztivál - 2019. október 4-6. között rendezik meg a 32. borfesztivált, amely 3 napon át várja a bor fővárosába a bor-, a gasztro-kultúra, a hagyományőrzés és a művészetek iránt érdeklődő vendégeket.

Az ország egyik leghíresebb borászati-kulturális rendezvényére ismét többtízezer látogatót várnak a szervezők a villányi Rendezvénytérre, a Pincesorra, a Diófás térre és a város több pontjára. A fesztiválra közel 35 borászat és számos neves pincészet települ ki a legjobb vörösboraival. A Rendezvénytéren a pénteki megnyitót követően 20 órától a legendás P. Mobil zenekar tagjaiból alakult rockzenei formáció, a Mobilmánia lép fel, míg a Kisszínpadon a Huckleberry Guys blues-banda, a Borudvarban pedig a Bohemian Brass Band pörgeti fel a hangulatot. Szombat délelőtt traktoros Ördögárok-túra, borászati ismeretterjesztő előadások, gyerekkoncertek és kórus koncert is várja majd a fesztiválközönséget. Szombat kora délután a Borkirálynő és a Borkirály vezetésével a villányi Pincesortól indul el az ország leglátványosabb és legvidámabb szüreti felvonulása, amit nem csak nézni lehet, de a sokszínű menethez csatlakozni is érdemes. Szombat estére Villányba érkezik Gyergyószentmiklósról az fiatalok nagy kedvence, a Bagossy Brothers Company is. Este 9 órától a kitűnő Budapest Bár zenekar lesz a nagyszínpad sztárvendége Farkas Róbert vezetésével és Behumi Dóri, Rutkai Bori, Frenk, Keleti András, Kollár-Klemencz László, Szűcs Krisztián és Tóth Vera énekesek közreműködésével. A Vörösbor Fesztivál zárónapján, vasárnap Kovácsovics Fruzsina gyerekkoncertje és a Villányi Borvidék ihlette musical műsor zárja majd az idei fesztivált.

Programok

2019. október 4.
19:00 Janicsák Veca Akusztik | REDY Színpad - Fő tér
20:00 Mobilmánia | Villányi Franc Színpad - rendezvénytér
20:30 REDY PARTY | REDY Színpad - Fő tér
22:15 Bohemian Brass Band | Borudvar
23:00 UnterRock Utcabál | Villányi Franc Színpad - Rendezvénytér

2019. október 5.
15:00 Bíró Eszter - Időradír | Diófás tér
16:00 Swing á la Django | REDY Színpad - Fő tér
18:00 Bagossy Brothers Company | Villányi Franc Színpad - Rendezvénytér
19:00 Rudán Joe Akusztik | REDY Színpad - Fő tér
21:00 Budapest Bár | Villányi Franc Színpad - Rendezvénytér
22:00 Nihil Chips | REDY Színpad - Fő tér
23:30 Royal Zenekar Utcabál | Villány Franc Színpad - Rendezvénytér

2019. október 6.
15:00 Elfeledett Mézescsók | Diófás tér
16:00 Musicaltől az Operettig | Diófás tér
Borászatok

TIFFÁN’S - GÜNZER ZOLTÁN PINCÉSZETE - CSILLAG-VÖLGY PINCÉSZET - GERE ATTILA PINCÉSZETE - GERE TAMÁS & ZSOLT - GÜNZER TAMÁS PINCÉSZETE - CSÁNYI PINCÉSZET - BOCK PINCE PANZIÓ ÉTTEREM - TELEKI ZSIGMOND SZAKKÉPZŐ ISKOLA - AGANCSOS PINCÉSZET - MOKOS PINCÉSZET - SAUSKA PINCÉSZET - STREIT-ZAGONYI PINCÉSZET - POLGÁR PINCE - VOJTEK PINCÉSZET - VINEAS TENKES PINCÉSZET - BLUM PINCE - LELOVITS TAMÁS - MAUL PINCÉSZET - JEKL PINCÉSZET - SOMOGYI PINCÉSZET - ŐSI GÁBOR PINCÉSZETE - KECSKÉS PINCE - RICZU TAMÁS BORÁSZATA - VINART PINCÉSZET - TIFFÁN IMRE ÉS FIA - MACZKÓ RÓBERT PINCÉSZETE - KOVÁCS-HARMAT PINCÉSZET - VYLYAN PINCÉSZET

Jegyinformációk:
Napijegy péntek: 1.500 Ft
Napijegy szombat: 2000 Ft
2 napos fesztiváljegy (péntek, szombat): 3.000 Ft, amelyhez ajándék üvegpohár jár.
Vasárnap a belépés ingyenes! A belépés 14 éves kor alatt ingyenes!
Jegyek a helyszíni jegypénztárakban vagy online a https://www.jegymester.hu oldalon vásárolhatók.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Forrás: https://www.programturizmus.hu

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés