Villányi BorZsongás Fesztivál 2019

Villányi BorZsongás Fesztivál 2019 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It

Villányi BorZsongás Fesztivál 2019

Időpont: 2019. május 3- 5.

Villányi BorZsongás 2019. május 3- 5. között. A BorZsongás biztosan igazi tavasznyitány lesz! Töltekezés zenével, ízekkel, illatokkal és napsütéssel! Zsongó borudvarok a borvidék különböző pincészeteinél: zene, irodalom, film, gasztronómia, gyermekfoglalkozások, tánc, majális.

Villány borvidéke várja a látogatókat a Borzsongás fesztiválra, ahol természetesen a boré a főszerep. Ezen a rendezvényen májusfaállítás, rengeteg zenei műsor, magyar táncház és latin tánctábor is lesz. A gasztronómia kedvelőit ételkülönlegességek várják. A kicsiknek kézműves foglalkozás, a nagyoknak lovas kocsikázás.

A gyönyörű borvidéken a kerékpárosok túrákat tehetnek a borvidék dűlői között. A zene iránti rajongóknak jazz, rock és blues több napon keresztül. A majális hangulat és az egyedi programok mindenkinek kellemes kikapcsolódást ígérnek. A zenei programok között komolyzene és népzene is lesz.

A gyerekek a helyszínen ízletes kézműves csokoládékat kóstolhatnak meg a szüleikkel együtt, míg a csapatokat grillező verseny várja, amely a borásztalálkozó kísérő rendezvénye lesz.

Forrás: https://www.programturizmus.hu

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés