Rozé és pezsgő kert 2019 Budapest - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
Pin It

Rozé és pezsgő kert 2019 Budapest

Időpont: 2019.05.31. - 06.02.

Rozé és pezsgő kert 2019 Budapest

A Budapest Borfesztivál bemutatja: Rosalia Fesztivál - Rosé és Pezsgő Liget 2019. május 31. - június 2. között lesz Budapesten a Városligetben. Széles borkínálat, kiemelt rosé paletta, gyöngyöző és habzó borok, valamint pezsgők várják a borkedvelőket.

A T-Systems színpad programja:

2019. május 31. Péntek
16:00 Fiatal jazz tehetségek
18:30 Aurevoir
20:30 Mary Popkids
22:00 Dj Juhász Laci

2019. június 1. Szombat
14:00 Fiatal jazz tehetségek
16:00 Bágyi Balázs Quartet feat Pocsai Kriszta
18:00 Peet Project
20:30 Animal Cannibals
22:00 Dj Juhász Laci

2019. június 2. Vasárnap
13:00 Népzenei program
18:00 Parno Graszt
Kiállítók

Borászatok:

Zsadányi Pincészet -Vineum Borház Tokaj, Káli Kövek Borászat Balaton-felvidék, Büttner Borbirtok Badacsony, Dúzsi Tamás Pincéje Szekszárd, Sterlik Pince Sopron, Várszegi Pincészet Balatonboglár, Garamvári Szőlőbirtok Balatonboglár, Szöllősi Pincészet Neszmély, Ruppert Borház Villány, Dula Pincészet Eger, Zelna Borászat - Balatonfüred Balatonfüred-Csopak, Szivek Pince Neszmély, Zsoldos Pálinka Manufaktúra / Mészáros Pál Borház és Pince Szekszárd, Ostorosbor Pincészet Eger, Petrény Winery Eger, Pócz Pincészet Balatonboglár, Bezerics Borház Zala, Haraszthy Pincészet Etyek - Buda, Bodri Pincészet Szekszárd, Béla Borászat Kunság, Kősziklás Borászat Neszmély, Kamocsay Prémium Neszmély, Feind Borház Balatonfüred-Csopak, Etyeki Kúria Etyek - Buda, Dubicz Borászat & Szőlőbirtok Mátra, Mokos Pincészet Villány, Katona Borház - Balatonboglár Balatonboglár, Simigh Családi Pincészet Szekszárd, Tolna, Koch Borászat Vin Art Pincészet Kunság / Villány, Fülöp Pince Neszmély, Nyakas Pince Etyek-Buda, Tiffán Pincészet Villány, Gere & Schubert Csillagvölgy Pincészet Villány, Gere Attila Pincészete Villány, Gere Tamás és Zsolt Pincészet - Royal Tokaji Borászat Villány / Tokaj, Vinatus Pincészet Villány, Teleki Villány, Kemendy Tradícionális Pezsgőműhely Kft. Budafok, Balatonfüred-Csopak, Vesztergom Pince Balatonfüred - Csopak, Dávid Borház Egerszalók Eger, Borbély Családi Pincészet Badacsony, Astoria Wines Olaszország - Italy, Nagygombos Borászat Mátra, Gallay Kézműves Pince Bükk, Laposa Birtok Badacsony, Creatura Wine Borműhely Eger, Kontyos Borház Csongrád, Gedeon Birtok Kunság, Gál Szőlőbirtok és Pincészet Kunság, Streit-Zágonyi Borászat Villány, Jammertal Borbirtok Villány, Proseccoshop Olaszország - Italy, Kovács-Harmat Pincészet Villány, Varsányi Pincészet Eger, Sápi Fruit, Gancia Pezsgőház Olaszország - Italy, Juhász Testvérek Pincészete Eger, Lovassy Life, Maczkó Róbert Pincészete Villány, Hajdu Roland Bükk, Eszterbauer / Heimann (Selection.hu) Szekszárd, Bock / Frittmann (Selection.hu) Villány / Kunság, Gléda Vendéglő / Champagne Gasztronómia

Gasztronómia:

Kovász Labor, NaturAqua Víz Pont, Szega Market, Országkonyha, Low Cost Gourmet Trailer, Ami Burger, NaturAqua Víz Pont, Rétes Műhely, Rétes Ház, Pizza Me, Őshonos Delikát, Bolka, Szittya Pita Kenyérlángosozó, Vitéz Kürtős

Egyéb:

Liget Pont, VinCE Magazin, Láthatatlan Kiállítás, Liget Art Park, Samsung, VIP, ŠKODA KRESZ Park
Tudnivalók

ELŐVÉTELI POHÁRVÁSÁRLÁS

AZ ELSŐ 1000 POHÁR SZUPER KEDVEZMÉNNYEL!
Figyelem! Az első 1000 poharunkhoz most extra kedvezményes áron juthatsz hozzá, akár egyet, akár párosat (2 db) szeretnél vásárolni!

Rosalia pohár 1 190 Ft
Páros pohár (2 db) 2 300 Ft

Rosalia poharak
Rosalia fesztivál grafikával ellátott kristály poharak.
A fesztiválon a kiállítók kizárólag a fesztivál saját poharába fognak bort tölteni.

2019. május 24-ig 1 390 Ft
2019. május 25. után (A helyszínen is, a készlet erejéig.) 1 600 Ft

Rosalia páros poharak
Kedveseddel, pároddal, a számodra legfontosabb emberrel érkezel a Rosaliára? Akkor Nektek készültek a különleges grafikával ellátott páros poharak! Az elővételben megvásárolt limitált darabszámú páros pohárhoz egy kedves meglepetés is jár, amit a helyszínen, a poharakkal együtt kaptok meg. Gyertek együtt, hiszen párban szép az élet!

Az árak 2 db pohárra vonatkoznak.
A fesztiválon a kiállítók kizárólag a fesztivál saját poharába fognak bort tölteni.

2019. május 24-ig 2 700 Ft
2019. május 25. után (A helyszínen is, a készlet erejéig.) 3 100 Ft

Az elővételben megvásárolt poharakat és fesztiválkártyát az emailben megkapott QR kódos voucher bemutatásával a Liget Ponton tudod átvenni.

Rosalia Lounge VinAgora borkóstolóval

A Rosalia pezseg, mint mindig, rengeteg vidám ember, nyüzsgés, lépten-nyomon barátokba, ismerősökbe, régi haverokba botlik az ember. Egy kicsit talán el is fáradunk, és jó lenne szusszanni egy csendesebb helyen, lehuppanni egy kényelmes székbe és nyugodtan megkóstolni néhány díjnyertes VinAgora bort.
Vagy inkább hívjuk be a többieket is, és koccintsunk végre együtt az elmaradt szülinapokra, évfordulókra, lánykérésekre a Rosalia Lounge-ban!

Figyelem! Jegyek korlátozott számban kaphatók!

Mit tartalmaz a Rosalia Lounge jegy?

Rosalia pohár, melyet átvehetsz soron kívül, a Lounge bejáratánál
4 x 0,5 dl mennyiségű borkóstoló* a Lounge bárpultjánál
egy 0,5 literes NaturAqua ásványvizet
ingyenes WC használat a Lounge területén
biztos leülési lehetőség, 70 %-ban fedett területen
Mennyibe kerül a Rosalia Lounge jegy?

2019. május 24-ig 5 500 Ft
2019. május 25. után (A helyszínen a Liget Ponton, a készlet erejéig): 6 000 Ft

A Rosalia Lounge jegy teltházas rendezvény miatt a pénteki napra nem kapható.

* A borok a Rosalia kiállítói által a VinAgora Nemzetközi Borversenyre nevezett tételek közül kerülnek kóstoltatásra, promóciós célból. Ha nagyobb mennyiségben szeretnél kóstolni, vásárolni, azt a kiállító standjánál tudod megtenni.

HELYSZÍN

Budapest, Városliget, a Vajdahunyad vára mögött

NYITVA TARTÁS
2019. május 31. 14:00 - 24:00 péntek
2019. június 1. 11:00 - 24:00 szombat
2019. június 2. 11:00 - 21:00 vasárnap

FOGYASZTÁS ÉS FIZETÉS A FESZTIVÁLON

A belépés díjtalan!

A kóstoláshoz használt logózott kristálypohár kedvezményesen elővételben és a helyszínen az információs standokon vásárolható. (A standokon a vendégeket kizárólag a rendezvény saját, logóval ellátott fesztivál poharában szolgálják ki!)

Fesztivál kártya

A Rosalia Fesztiválon kényelmes, készpénz nélküli rendszerben fizethetsz mindenért, kezdve az italokon és ételeken át az egyéb termékekig.
A rendezvény hivatalos fizetőeszköze a helyszínen bérelhető és feltölthető Festipay fesztivál kártya vagy MasterCard/Maestro PayPass, VISA Pay Wave - érintés nélküli bankkártya.

RENDEZVÉNY ALATTI ÜGYELETI TELEFONSZÁM: +36 20 220-6442

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Forrás: https://www.programturizmus.hu

Pin It

Orbán-napi Borünnep Hajós 2019 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
Pin It

Időpont: 2019. május 17 - 19.

A hajósi Orbán-napi Borünnep valóságos népünnepély a Kalocsai-Sárköz vidékén, háromnapos mezőgazdasági, kulturális és gasztronómiai seregszemle, Kalocsa, Hajós és térségének kiemelkedő látogatottságú turisztikai attrakciója. Hagyományőrző és hagyománnyá vált ünnepség, melyet több mint 30 éve rendeznek meg évről évre májusban, a hajósi pincefaluban.

Tánc, muzsika, bor, barátság

Kalocsai-Sárköz vidékének legnagyobb tradícióval rendelkező eseménye a hajósi Borünnep, valóságos népünnepély, kiváló turisztikai attrakció, a környék legnagyobb és legrangosabb hagyományőrző ünnepsége.

A Pincefalu 1200 présházával országos és európai viszonylatban is különleges helyszínnek számít: a Kalocsa-Sárközből hirtelen kiemelkedő magas löszpart peremén sorjázó fehérre meszelt falú kis présházak kacskaringózó vonala varázslatos látványt nyújtanak. Az egész évben csendes és nyugalmas Pincefalu a Borünnep idejére megtelik élettel. Hajós lakossága ilyenkor szinte kiköltözik a Pincefaluba, hogy a környékbeliekkel és a távolabbról érkezettekkel együtt köszöntsék a borászok védőszentjét és emeljék poharaikat a 300 éve ideérkezett első szőlőtermesztők mai leszármazottjaira.

A Szent Orbán tiszteletére rendezett ünnepség megszólít minden régióbeli lakóst, a sváb hagyományokat tisztelő embereket, valamint országos szinten a helyi kultúra és a helyi borok szerelmeseit. A helyi borok mellé az ország minden részéről idesereglett kézművesek válogatott portékái is felsorakoznak, színesítve és gazdagítva az ünnep kínálatát.

Hajós lakossága ilyenkor szinte kiköltözik a Pincefaluba, hogy a környékbeliekkel és a távolabbról érkezettekkel együtt köszöntsék a borászok védőszentjét és emeljék poharaikat a 300 éve ideérkezett első szőlőtermesztők mai leszármazottjaira.

Nyitott pincékkel és nyitott szívvel várja idén is vendégeit Hajós, " egy falu, ahol csak a bor lakik, de Ön mindig szívesen látott vendég".

Programok

PÉNTEK

16:00 „Szõlõ, Bor, Zarándoklat” - élménybeszámoló Zarándokház

18:00 „Szõlõ, Bor, Zarándoklat” - kiállításmegnyitó - Múzeum Pince

21:30- Tornádó koncert - Nagyszínpad

02:00 Zárás

SZOMBAT

9:00 . Orbán napi főzőverseny - Présház utca

10:00 - 18:00 - Egész napos gyerekfoglalkoztató Pónilovaglás - Cabernet Terasz

11:00 Bábelőadás: Mikropódium Családi Bábszínház - Gulyás Terka - Cabernet Terasz

12:00 - Főzőverseny zsürizése

13:30 Pavanne felvonulás - Hajósi fúvószenekar: Himnusz - Kovács borház - Kisszínpad

A 38. Orbán-napi Borünnep ünnepélyes megnyitója - Kisszínpad

14:00 A Szent Orbán Borlovagrend lovagjainak ünnepélyes felvonulása a Pavanne vásári zsonglőrök kíséretében. - Kisszínpad - Nagyszínpad

14:30 A Szent Orbán Borlovagrend új lovagjainak avatása, borkirálynő választás, ünnepi beszéd

Hajósi Fúvószenekar koncertje - Nagyszínpad

15:30 A Hajósi Hagyományőrző Sváb Kórus bemutatója - Nagyszínpad

16:00 Bábelőadás: Ördögszekér Kompánia - Cabernet Terasz

16:00 - Főzőverseny - eredményhirdetés - Nagyszínpad

16:30 - Rózsa Sándor elfogási kísérlete - betyárelőadás - Nagyszínpad

17:00 A Császártöltési Néptánccsoport műsora - Nagyszínpad

17:30 Gyerekkoncert: A Galóc Együttes zenél - Cabernet Terasz

18:30 Gypo Circus koncert - Nagyszínpad

20:00 - Széljáró Balladás koncert - Cabernet Terasz

21:00 Supernem koncert - Nagyszínpad

23:00 Nacked Truckers - rockabilly show - Nagyszínpad

00:30 After Party DJ Gedzoval - Nagyszínpad

03:00 - Zárás

VASÁRNAP

10:00 - 18:00 Egész napos gyerekfoglalkoztató Pónilovaglás - Cabernet Terasz

11:00 Bábelõadás: Cserregõ Bábtársulás - Az aranytojást tojó tyúk - Cabernet Terasz

12:30 Kecskédi Néptánc Egyesület előadása - Nagyszínpad

13:00 Szettele József hajósi harmonikás muzsikál

13:30 Érsekhalmi Hagyományõrzõ Népdalkör énekel - Nagyszínpad

14:00 Nemesnádudvari Német Nemzetiségi Hagyományőrző Tánccsoport - Nagyszínpad

14:00 Kajárpéci Vízirevű Társulat: Nyilvános akasztás az Orbán szobornál

14:30 Homokmégyi Hagyományőrző Tánccsoport - Nagyszínpad

15:00 Gyenesdiási Dalárda Népdalcsokra - Nagyszínpad

15:30 Dusnoki Biser Tánccsoport - Nagyszínpad

15:50 Haibl Bence hajósi harmonikás - Nagyszínpad

16:00 Hajósi Hagyományőrző Sváb Néptánccsoport és Kórus - Nagyszínpad

16:00 Gyerekkoncert: A Gágogó Együttes zenél - Cabernet Terasz

17:30 Kajárpéci Vízirevű: A kajárpéci Otelló c. előadás - Cabernet Terasz

18:00 Góbé koncert - Nagyszínpad

20:00 Ivan & The Parazol koncert - Nagyszínpad

01:00 Zárás

Forrás: Szervezők

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Pin It

Gourmet Fesztivál Budapest 2019 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
Pin It

Időpont: 2019. május 16 - 19.

Kép forrása: https://gourmetfesztival.hu

A hazai gasztronómia legmenőbb fesztiválja idén már túllép az ország határain és a régió legjobb éttermeiből is bemutat néhányat, és vendégül hívja a környező országok sztárséfjeit. A Gourmet a legátfogóbb és legszínesebb gasztrofesztivál itthon és talán a régióban is. Ez egyben azt is jelenti, hogy sok kiállító lesz, és még több finom, izgalmas étel, amit muszáj lesz megkóstolni. A hatalmas kínálatban könnyű elveszni, főleg, ha valakinek nincs konkrét elképzelése arról, mit szeretne kipróbálni. Nekik szeretnénk segíteni pár tippel. Egy biztos: idén is érdemes több napra kilátogatni a Millenárisra.

Forrás: https://www.programturizmus.hu

 

Pin It

XXV. Szegedi Borfesztivál 2019 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
Pin It

Időpont: 2019. május 17 - 26.

XXV. Szegedi Borfesztivál 2019

A magyar borászok ismét Szegedre költöznek. A XXV. Szegedi Borfesztiválnak otthon adó Széchenyi téren és a Klauzál téri Gasztroudvarban finom borok és ételek, a Dóm téren pedig látványos koncertek nyújtanak felhőtlen kikapcsolódást.

A szerkesztő ajánlata:

Pincészet neve
Sorszám
115.
153.
148.
168.

 

A XX. Hídivásár május 25 -26. - én tartatik, jó szokás szerint a Szeged Napja rendezvénysorozat zárása és csúcspontjaként. Minden év májusában a szegedi nyár a Hídivásárral kezdődik. Az ország egyik legnagyobb kézműves seregszemléje, a Szeged Napja körüli események leglátványosabb két napja. A minden évben megtartott vásár hagyománnyá vált a város életében, kezdeti sikere azóta is tartja magát, az időközben hozzászegődött Borfesztivállal és a város több helyszínén zajló ünnepi programokkal kiegészülve egy egész hetes ünnepsorozattá gyarapodott Szeged Napja, melynek csúcspontja és fergeteges záróakkordja a hídivásáros kavalkád maradt. A Hídivásár több, mint vásár. Hangulat, élmény, értékteremtő, szemléletformáló közösségi és kulturális esemény, fontos és várt esemény szegedieknek és a város idelátogató, visszatérő vendégeinek egyaránt. Ünnepeljük idén is együtt Szeged városát, síppal dobbal, nádihegedűvel, jó borral, jó kedvvel!

A Civilek Utcája idén május 24 - 26 között, péntektől vasárnapig biztosít kiváló megjelenési lehetőséget civil szervezetek, egyesületek, alapítványok és intézmények számára. A kitelepülés több szempontból is hasznos: a legjobb alkalom arra, hogy tevékenységüket a nagyközönséggel is megismertessék, népszerűsítsék, találkozhatnak célközönségükkel, támogatókkal és támogatásra szorulókkal, kiváló alkalom tagok és támogatók toborzására, szemlélet és értékrend formálásra, hatékony marketing, kampány lehetőség. Alapítványi termékek értékesítésére is van mód, mindezt jó hangulatban, szépre és jóra hangolt közönség körében.

A Civilek Utcájának vannak rendszeres kitelepülői, akik évről évre élnek az alkalommal, hogy megszólítsák a nagyközönséget, de mint mindig, idén szívesen látunk új szereplőket, ameddig a férőhely engedi.

 Forrás: https://www.programturizmus.hu

PROGRAMOK

Május 17-26.

XXV. Szegedi Borfesztivál

május 17. péntek

Pizza Monkey színpad | szökőkút

19.30 Members Rockabilly Band

21.00 Vacsora Zsuzsival koncert

Rádió 88 színpad | Takaréktár u.

16.00 Díszközgyűlés

18.00 Zászlós felvonulás a Pavane tánccsoporttal

19.00 Megnyitó

20.00 Four Fathers acapella koncert

21.00 Docpiano Band

Pingvin Patika színpad | Posta felőli átjáró

19.00 Tabatabai Nejad Flóra és zenekara

20.00 Malek Andrea koncert

21.00 Jaffa Trió

Árkád Szeged színpad | Dugonics tér

17.30 Mil Pasos zenekar

20.00 BLUES B.R.OTHERS SHOW

május 18. szombat

Pizza Monkey színpad | szökőkút

18.00 Harmonika Klub

19.30 Grumpy Cat koncert

21.00 Báder Béla és zenekara

Rádió 88 színpad | Takaréktár u.

17.00 Ágota & Her Friends koncert

18.30 Vígh Project

20.30 Útközband

Pingvin Patika színpad | Posta felőli átjáró

17.00 Bata Krisztina operett műsora

18.30 Oláh Gergő műsora

20.00 Baraparty (SRB)

Árkád Szeged színpad | Dugonics tér

10.00 Kövér Béla bábszínház műsora

12.00 Jazzarosa zenekar

14.00 …Száz éves kávéház… Czutor Norbert és zenekara.

16.00 Bornai Tibor és a Komoly férfiak

19.00 Bogyoszlói zenekar

20.00 Táncház

május 19. vasárnap

Pizza Monkey színpad | szökőkút

18.00 Mea és tanítványai

19.30 Anna and the Barbies akusztik trió

21.00 Loungemelody

Rádió 88 színpad | Takaréktár u.

17.00 Peter & Pan duó

19.00 USNK fellépése

20.30 Green6 koncert

Pingvin Patika színpad | Posta felőli átjáró

17.00 Golden Trio (classical music)

18.00 Animal Cannibals fellépése

19.00 Napfonat koncert

21.00 Partytime Band

Árkád Szeged színpad | Dugonics tér

11.00 Bereczky Szilvia sanzonok

12.30 Kalungu zenekar

14.00 Huszár Gergő gitár classic

16.00 Golden Voice Hungary énekverseny győztesei

18.00 Cserenyec Dóra gitárkoncert

20.00 Éliás Gyula trió

május 20. hétfő

Pizza Monkey színpad | szökőkút

18.00 Ifjúsági koncert: Break Reality, Dalai Lárma, Sound-okán és Kung-fu Monkies

19.30 Blaho Attila only jazz

21.00 Bellegance and Fraser special bakelit selected

Rádió 88 színpad | Takaréktár u.

17.00 Dr. Polgár Gyula Trió

18.00 Borverseny eredményhirdetés

18.30 Falusi Mariann és zenekara

20.00 Merényi Nicolette és Kiszely Zoltán operett műsora

21.00 Minor zenekar

Pingvin Patika színpad | Posta felőli átjáró

17.00 Harmonika klub

19.00 Mörk koncert

20.30 Groovies zenekar

Árkád Szeged színpad | Dugonics tér

16.00 Premier AMI bemutató

18.00 The Garde unplugged koncert

20.00 Neumann Balázs Jazz trió

május 21. kedd

Pizza Monkey színpad | szökőkút

18.00 Harmonika Klub

19.30 Kocsis Eszter műsora

21.00 Villa Negra mulató

Rádió 88 színpad | Takaréktár u.

17.00 Az én időm (Papes Béla műsora)

19.00 Hajdu Klára quartett

21.00 Volvox koncert

Pingvin Patika színpad | Posta felőli átjáró

17.00 Huszár Gergő gitárkoncert

18.30 Pumpkins trió

20.00 Pál Dénes műsora

21.00 Show & Bors zenekar

Árkád Szeged színpad | Dugonics tér

16.00 STAMI bemutató

18.30 Dreamgirls műsora

20.00 Szerb táncház a Bánát Szerb Néptáncegyüttessel és a Bánát tamburazenekarral

május 22. szerda

Pizza Monkey színpad | szökőkút

17.00 „Fölfelé megy borban a gyöngy…” – A Szegedi Tudományegyetem védnökségével a „borok tudósai” – a kulturált borfogyasztást népszerűsítve – bemutatják a „tudósok borait”.

18.00 Jazz-Ének Tanszak – Sándorfalva műsora

19.30 Rambling Blues koncert

21.00 Ruhr Vidéki Málna koncert

Rádió 88 színpad | Takaréktár u.

17.00 Meander világzenei koncert

19.00 Yes Yes koncert

21.00 Nika és a Buligánok

Pingvin Patika színpad | Posta felőli átjáró

17.00 Guitar Drifting (SRB)

18.30 Folkfonics zenekar

20.30 Várkonyi Tibi

Árkád Szeged színpad | Dugonics tér

16.00 Premier AMI Showtime bemutató

18.00 CU-46 zenekar

20.00 Jazz and Roll Tississippi Szerbia

május 23. csütörtök

Pizza Monkey színpad | szökőkút

18.00 Premier Művészeti zenei bemutató

19.30 MP2 duó műsora

21.00 Carlo Band

Rádió 88 színpad | Takaréktár u.

17.00 Szilard Piano project feat. Galambos Dorina

19.00 Nagy Imre – Kalauz Attila duó

21.00 Black Five zenekar

Pingvin Patika színpad | Posta felőli átjáró

17.00 Kallai-Takács Éva népdalénekes műsora

18.30 Biga & Nagy Ádám gitárpárbaj koncert

20.00 Gera fivérek műsora

Árkád Szeged színpad | Dugonics tér

16.00 Dugonics András Piarista Gimn. Népzenei Bemutató

18.00 Historiások műsora

20.00 Jazz Times koncert

május 24. péntek

Pizza Monkey színpad | szökőkút

18.00 SZTE Vántus István Zenei Szakgimnázium műsora

19.30 Enymore Duó műsora

21.00 Varga Rudi és Bandája

Rádió 88 színpad | Takaréktár u.

17.00 LILIN duó műsora

19.00 Chameleon Jazz Band

21.00 Coco Bongo Latin Night

Pingvin Patika színpad | Posta felőli átjáró

17.00 Haraszti Ádám Project

19.30 Kökény Attila fellépése

20.30 Zsomboys zenekar

Árkád Szeged színpad | Dugonics tér

16.30 Smink koncert

18.00 Cseh Tamás est a Vodku zenekarral

20.00 Görög Táncház az Eleftheria Tánccsoporttal és a Mydros Együttessel

Szeged színpad | Dóm tér

15.30 Storyville Jazz Band

17.00 Belmondo koncert

19.00 Szeged 300 megnyitó

19.15 Fool Moon acapella koncert

20.00 Honeybeast Symphoney koncert a Szegedi Szimfonikusok közreműködésével

május 25. szombat

Pizza Monkey színpad | szökőkút

18.00 Regi&Marci duó

19.30 Brass on The Road koncert

21.00 Öreg Rockerek bulija vendég a Pepper Tree Band (UK)

Rádió 88 színpad | Takaréktár u.

17.00 Five Live Acapella koncert

19.00 Blues Bell bemutatja: Blues Triász Török Ádám, Hrabovszki Tamás, Prekop Győző

21.00 Party Art’s OK zenekar

Pingvin Patika színpad | Posta felőli átjáró

17.00 Bon Bon fellépése

18.30 Vintage Dolls zenekar

19.30 Vivat Bacchus

21.00 Dollár Boys zenekar

Árkád Szeged színpad | Dugonics tér

10.00 Kredenc zenekar

11.00 Fúvószenekarok

14.00 Brass on The Road zenekar

15.00 MI3 zenekar

16.00 Nemzetiségi Gála

bolgár műsorszámok

6 bolgár tánc fuvolára és zongorára. Előadják: Lakos Boglárka (fuvola), Misák Bence (fuvola) és Klebniczki György (zongora)
Bolgár táncokat mutatnak be a békéscsabai Balkán Táncegyüttes tagjai.

cigány műsorszámok

– A Szegedi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat programja: városi cigány versmondó verseny győzteseinek szavalása és élőzenés műsor.

görög műsorszámok

A szegedi Eleftheria Tánccsoport és a budapesti Helidonaki Tánccsoport műsora, akik görög táncokat mutatnak be.

német műsorszám

Theißblume kórus a szegedi német közösség tagjainak kórusa német népdalokat és megzenésített német verseket énekelnek.
A Mórahalmi Rézfúvós Együttes műsora.
A Csongrádi Múzsa Művészeti Egyesület szervezésében a Krottendorf Német Hagyományőrző Egyesület műsora.

örmény műsorszám

Örmény dalok Klebniczki György zongoraművész előadásában.

szerb műsorszám

A deszki Bánát Szerb Néptáncegyüttes táncbemutatója.

szlovák műsorszám

Horenka Szlovák Hagyományörző Népdalkör szlovák dalokat ad elő.

ukrán műsorszámok

A szegedi Vysyvanky ukrán kórus műsora.
PTAH Theatre magyar-ukrán társulat rendhagyó mozgás színházi, bábos, maszkos előadása.

ír műsorszám

Ír táncbemutató a Szegedi Ír Tánc Tánccsoport előadásában.

18.00 Csongrádi Múzsa egyesület műsora

19.30 T’Rakija együttes koncertje és balkán táncház

 

Szeged színpad | Dóm tér

12.00 Fúvószenekari Flashmob Mazsorette bemutató

15.00 Coda Nostra Big Band koncertje

16.00 STIHL Timber sportbemutató

17.00 Indigó koncert

20.00 Quimby koncert

május 26. vasárnap

Pizza Monkey színpad | szökőkút

18.00 Budai Bules Project

19.30 Huckleberry Guys

21.00 Disco and Troll

Rádió 88 színpad | Takaréktár u.

17.00 Magyar Rózsa operett

19.00 Jule Star Jazz Trió

20.00 Sanzonizé

21.00 Colorado Country Band

Pingvin Patika színpad | Posta felőli átjáró

17.00 DUSKA koncert – Kazai Ági és Stefan Uhrinak

18.30 Takács Nikolas fellépése

19.30 Zabos Quintett

21.00 Moonlight duó

Árkád Szeged színpad | Dugonics tér

10.00 Csiga Duó

12.00 Szegedi Konzervatórium műsora

14.00 Tánctér

17.00 Csongrádi Múzsa egyesület

20.00 Zűrös Banda koncert

 

Szeged színpad | Dóm tér

15.00 Gypo Circus

17.00 Z’zi Labor

19.30 Geszti Best of


A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Pin It

Debreceni Pulykanapok 2019 - 5.0 out of 5 based on 3 votes
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
Pin It

Debreceni Pulykanapok 2019

Időpont: 2019. május 03 - 05.

Debreceni Pulykanapok 2019

Debrecen belvárosában elsőként 2003-ban rendeztük meg a Debreceni Pulykanapokat. A hétvégi program mára a cívisváros és egyben a régió legnagyobb gasztronómiai összejövetele lett. A Kossuth téren és a belvárosi sétálóutcákban évről-évre tízezrek vesznek részt a három napos esemény színes programjain. A kulináris élvezetek mellett könnyű- és komolyzenei koncertek, cigányzene, utcaszínház, bábszínház, gyermekprogramok, kirakodó vásár, népművészeti és kézműves vásár is várja a látogatókat.

Program:
Állandó programok:

Virtuális élménypark - I Szórakoztató park gyerekeknek

2019. május 3., péntek

12.00 Harangszóra ebéd a főtéren
13.00 Újvári Szabina zenés műsora
14.00 A Dancing Boots és a Country Linedance Club műsora
14.30 Az Amira Hastánc és Mozgás Stúdió bemutatója
15.30 A Kovács Tamás Band koncertje
17.00 A Chameleon Jazz Band műsora
19.00 A DC/79 zenekar koncertje
20.30 A Hangfogó zenekar műsora

2019. május 4., szombat

11.00 A Harmónia Dance Stylers táncműsora
11.45 A Vezér Fitness bemutatója
12.00 Harangszóra ebéd a főtéren
12.30 A Feeling Táncstúdió táncműsora
13.00 Az All-Round Force tánc stúdió bemutatója
13.45 A Pozitív Centrum Táncművészeti Egyesület táncműsora
14.30 A Kantrijó zenekar koncertje, közreműködik Tikász Sándor és Pikó Sándor
16.30 A Happy & Band műsora
18.00 A Sun Girls Abba Tribute zenekar koncertje
20.00 A PASO együttes koncertje

2019. május 5., vasárnap

09.00 Amatőr és profi főzőverseny kezdete
A versenyzők által készített- ételek folyamatosan kóstolhatók kóstolójegy ellenében, amely a helyszínen megvásárolható, egységára: 600 Ft / adag
12.00 Harangszóra ebéd a Főtéren
12.00 A Harmónia Dance Stylers bemutatója
13.00 A Főzőverseny eredményhirdetése
14.00 Örömtánca Főtéren
Salsa, Bachata, Merenge táncok bemutatója
16.30 A Barrió Latinó zenekar koncertje
18.00 Zenés áhitat a Nagytemplomban
19.00 Az 50+ zenekar koncertje

Ezen a hétvégén a gasztronómia számtalan arcát mutatja be, szombaton és vasárnap a profik mellett fakanalat ragadhatnak az amatőr főzőmesterek is. Minden évben csapatok tucatjai árasztják el ínycsiklandozó illatokkal Debrecen főterét. Mindkét napon értékes nyereményekért főzhetnek a legjobbak. A szakmai zsűri mellett a közönség sem marad le a kóstolásról, kóstolójegyekkel mindenki megkóstolhatja a versenyzők által készített finomságokat. A Pulykanapok különleges rekordot is tudhat magának, évről-évre nagyszabású ebédet rendezünk a város főterén, az étvággyal pedig soha nincs gond, jó ebédhez szól közben a nóta.

Forrás: https://www.programturizmus.hu

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés