A Zsolnay Kávéház legújabb süteményei nyári színkavalkádban és a régi kávéházak ízeivel csatlakoztak a híres repertoárhoz.

Forrás: turizmus.com

A Zsolnay Kávéház az elmúlt évek alatt letette névjegyét az asztalra: a hazai cukrász szakma és vendégkör számára egyértelmű, hogy süteményeikről a minőség és elegancia köszön vissza. A nívós alapanyagokból készült sütemények akár több hónapos kísérletezés után kapják meg véglegesnek tekinthető formájukat.

Mindez egy igazi mesternek, Bechmann György cukrásznak köszönhető, aki azt vallja, hogy a tradicionális ételekkel való kísérletezés nem szentségtörés, mivel a hagyományok engednek azért némi mozgásteret. A fenti gondolat hívta életre az 5 új desszertsütemény – Maladipe, Impresszió, Szófia Míra, málnás étcsokoládé-brownie vanília-karamellmártással, valamint meleg kelt kuglóf egzotikus gyümölcs raguval – koncepcióját is, amelyek a kávéház exkluzív Ronnefeldt teakínálatával válnak igazán teljessé.
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés