Veszprémi Bor-Blues-Böllér Napok
Pénteken veszi kezdetét és vasárnapig tart az I. Veszprémi Bor-Blues-Böllér Napok zenei, gasztronómiai és szórakoztató programsorozata a Veszprémvölgyben. Pénteken kettőkor kinyitnak a bor- és pálinkaházak: borászok érkeznek Villányból, Egerből, Szekszárdról, a Balaton-felvidékről és más tájegységekről. A völgyben kézművesek és mesteremberek kínálják míves portékáikat, s toros ételeket lehet megkóstolni. Este hatkor a Deák Bill Blues Band élő koncertet.

Szombaton tízkor folytatódik a vásár gyerekprogramokkal, fél tizenegykor pedig megkezdődik a hagyományos disznóvágás a nemesvámosi betyárokkal. Hurkát, kolbászt, friss pecsenyét, orjalevest készítenek.

Egy órakor Hangadók-koncert kezdődik, majd a HM Légierő zenekara ad műsort. Öttől blues-est veszi kezdetét Török Ádámmal és a Minivel, Závodi Janóval és a Bőrgyári Capriccióval.
Vasárnap ugyancsak tíztől folytatódnak a programok, a gyerekeket népi játékok várják, s kézművesbemutatók is lesznek.
Tizenegykor kezdődik az I. Veszprémvölgyi Töpörtyűsütő verseny 30-40 csapat részvételével. 13 órakor a Veszprém Bakony Táncegyüttes műsora és szabadtéri táncháza kezdődik, háromkor kihirdetik a verseny eredményét, fél ötkor pedig a Custom Blues Band élő koncertje zárja a háromnapos rendezvényt.
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés