Jóféle csemegék parádéja a VinCE-n
A több mint ezer bort és másféle italt felvonultató VinCE Budapest élénk sikere (szombaton olyan sokan voltak, hogy megtelt a ruhatár) elsősorban természetesen a kiváló nedűknek köszönhető, de az ital étvágyat csinál, így hát élénk kereslete volt a borkorcsolyáknak, sajtoknak, sonkáknak és más ételeknek is. Sorban álltak az Araz étterem ételpultja előtt a kóstolótálakért, amelyen házi füstölésű kacsakolbász dijoni szósszal, portóis marhapofa-ragu tésztakosárkában, gríz flammerie levendula mézzel várta az éhes vendégeket.
A Divin Porcello Sonkabár előtt is mindig sokan voltak, a nagy karéj kenyérre szelt rózsaszín sonkaszeleteknek nehéz volt ellenállni. Fogytak a Stelázsi a Delizia finomságai is – e gourmet házakat a Corinthia Budapest Hotelben most nemzetközi csapat ismerhette meg, no meg a magyar borászok, az ország minden tájáról.
A Gerbeaud és a Zsolnay süteményei és számos kávés cég sem hiába jött el a háromnapos borparádéra, mert szinte minden elfogyott vasárnap estére.
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés