Egy Andrássy úti étterem nyerte el a 2014. tavaszi "Étterem Hét legjobb étterme" közönségdíjat Budapesten, míg vidéken a balatonszemesi Kistücsök volt a vendégek kedvence - írta a hvg.hu.

Forrás: hvg.hu

A március 17. és 23. között megrendezett VI. Országos Étterem Héten 21 900 vendég próbálta ki a 112 résztvevő étterem valamelyikét – közölte a DiningCity.com.

Az oldalra beérkezett közel háromezer értékelés és vélemény alapján a DiningCity felállította az Étterem Hét közönségkedvenc budapesti és vidéki éttermeinek listáját, ez alapján pedig Budapesten kívül a balatonszemesi Kistücsök Étterem szerezte meg az első helyet, maga mögé utasítva a miskolci Végállomás Bistorantot, a pécsi Zsolnay Éttermet, a debreceni IKON-t, valamint a nyúli Szél Fiai Fogadót.

Budapesten az első tíz helyezett közé került a Vogue hajó-étterem, a nU bisztró, a Laci! Pecsenye?, a pesti VakVarjú Étterem, a Prime Steakhouse, a Trattoria Mamma étterem, valamint a Fuji japán étterem. Az első helyet azonban az alig nyolc hónapja nyitott Andrássy úti La Perle Noire étterem szerezte meg a második helyezett I. kerületi Manna Étterem, illetve a harmadik helyezett XVIII. kerületi Kakas Étterem mögött.
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés