Új ruhába öltöztetik a pálinkát

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It

Új ruhába öltöztetik a pálinkát

Mondj nemet a pléh-pulira és a fröccsöntött Halászbástyára!

A Rézangyal neves kortárs művészek után a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem diákjait kérte fel arra, hogy álmodjanak meg olyan pálinkás palackokat, amelyek miatt nem kell szégyenkeznünk a külföldi turisták előtt. A pályázatban csupán annyit kérnek, szabaduljunk meg a silány minőségű fröccsöntött tárgyak és ál-matyóhímzéses terítők nyomasztó emlékétől, és öltsünk igazán magyar köntöst a hamisítatlanul magyar nedűkre!

„I Love Budapest” és „Spirit of Hungary” – ebben a két témában várja a Rézangyal csapata az egyedi és kreatív címketerveket, amelyekkel méltó módon öltöztethetik fel a nemes magyar italokat. Ráadásul az ötletgazdák úgy gondolják, a turisták is szívesebben viszik haza a szemnek tetszetős külalakkal bíró pálinkákat, mint a rossz minőségű kerámia köcsögöket vagy fröccsöntött Halászbástyákat.

A Pálinkaház nagysikerű Art Collection sorozata után itt a folytatás, amelynek célja, hogy jellegzetesen magyar vagy budapesti ajándékkal térhessenek haza a külföldi vendégek. A pálinka igazi hungarikum, az alapját képező szilva, barack és cigánymeggy is hamisítatlanul magyar ízek, már csak egy különleges, magyaros címke hiányzik az italt megőrző palackokról. A Spiritusz Galéria kortárs alkotói után most a MOME tanulói is a Rézangyal művészeivé válhatnak, és maradandót alkothatnak.

A szervezők a Facebook közösségi oldalon is közzéteszik a pályázatot, így bárkinek lehetőség nyílik véleményezni a pályamunkákat.

Pin It
©2021 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés