Torkos csütörtök

Torkos csütörtök - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Torkos csütörtök

Folyamatosan jelentkeznek a vendéglátóhelyek a Magyar Turizmus Zrt. által immáron 7. alkalommal meghirdetett, országos népszerűségnek örvendő Torkos Csütörtök akcióra. A néphagyományon alapuló, hamvazószerdát követő napon zajló kampányhoz – amely idén február 23-ára esik – eddig több mint 950 étterem, illetve vendéglátóhely, 73 kereskedelmi szálláshely, továbbá számos beszállító partner csatlakozott. Bár a „torkos vendégek” közül is sokan „bejelentkeztek” már erre a napra, érdemes böngészni a Torkos Csütörtök hivatalos honlapját, a www.torkoscsutortok.hu oldalt, ahol folyamatosan frissítik a részt vevő éttermek listáját, és asztalfoglalásra is lehetőség nyílik.
Azok, akik „utazási éhségüket” is kedvezményesen szeretnék csillapítani, az MT Zrt. www.itthon.hu oldalán tekinthetik meg az akcióhoz csatlakozott kereskedelmi szálláshelyek „Torkos csomagjait”, amelyeket éttermi számlájuk vagy az éttermekben található szórólap felmutatásával vehetnek majd igénybe február 23-át követően.

Mint arról korábban beszámoltunk, az idei, immár 7. Torkos Csütörtök akció számos újdonsággal egészül ki. Amellett, hogy a Magyar Turizmus Zrt. és a NetPincér együttműködésének köszönhetően a Torkos Csütörtök hivatalos oldala a www.torkoscsutortok.hu vagy www.torkoscsütörtök.hu címen érhető el – ahol rögtön asztalt is foglalhatnak – 2012-ben már a kereskedelmi szálláshelyek is bekapcsolódhattak az akcióba, ún. „Torkos Csomagok” kialakításával.
Szintén újdonságként, különleges felajánlásával színesíti az idei Torkos Csütörtököt a Nobilis Pálinkák, amely a magyar gasztronómia és a pálinkakultúra népszerűsítésének jegyében, kiemelt beszállító partnerként csatlakozott a 2012. évi kampányhoz. A Nobilis promóciójában részt vevő vendéglátóhelyek – a jelentkezés sorrendjétől függően – ingyen vagy kedvezményes feltételek mellett juthatnak hozzá a Nobilis Pálinkákhoz, amelyeket a cég ingyenes kiszállítással biztosít, stratégai logisztikai partnere segítségével. A „torkos vendégek” így a finom ételek előtt ingyen kóstolhatnak meg egyet a Nobilis Pálinkák (www.nobilispalinka.hu) minőségi kínálatából (a készlet erejéig) a Nobilis felhívásához csatlakozott éttermekben, amelyeket a torkoscsutortok.hu oldalon külön logó jelöl.
A Magyar Turizmus Zrt. 2012-ben is együttműködik a METRO Kereskedelmi Kft.-vel, amelynek eredményeképpen a csatlakozó vendéglátóhelyek idén is kedvezményekben részesülnek a METRO áruházakban.
Az idei Torkos Csütörtök akcióhoz további beszállító partnerek is csatlakoztak, amelyek különböző kedvezményeket biztosítanak az éttermek számára.
A kedvezményeket nyújtó partnerekről és a kedvezményekről a http://www.torkoscsutortok.hu/template/torkos/kedvezmenyek.php linkre kattintva lehet tájékozódni.
Azok az éttermek, illetve más vendéglátóipari egységek, amelyek nem szeretnének kimaradni az idei Torkos Csütörtök akcióból, egészen 2012. február 20-án 10 óráig jelentkezhetnek a www.torkoscsutortok.hu honlapon található regisztrációs űrlap kitöltésével. A regisztrált vendéglátóhelyeket a Torkos Csütörtök hivatalos portálja mellett az MT Zrt. az idei évben is különböző médiafelületein népszerűsíti, továbbá 2-2 ajtómatricát biztosít számukra, így a „torkos vendégek” könnyen rájuk lelhetnek.
A február 10-ig csatlakozott éttermeknek az MT Zrt. a férőhelyek függvényében 50-400 db szállásakcióra felhívó szórólapot is kiküldött. Annak érdekében ugyanis, hogy a gasztronómiai remekek mellett Magyarország további turisztikai kincseiből is „kedvezményesen kapjanak kóstolót” az érdeklődők, az MT Zrt. – újdonságként – kereskedelmi szálleshelyek jelentkezését is fogadja az idei Torkos Csütörtök akcióra 2012. február 23-án 10 óráig. A kereskedelmi szálláshelyek „Torkos csomagjait” az éttermi számla vagy az éttermekben található szórólap felmutatásával lehet majd igénybe venni február 23-át követően.

Az utazóknak így a www.torkoscsutortok.hu honlap mellett érdemes böngészniük az MT Zrt. www.itthon.hu oldalát is, ahol a csatlakozott szálleshely-szolgáltatók által kialakított kedvezményes, ún. „Torkos csomagok” közül választhatják ki, hogy február 23-a után merre induljanak el az országban felfedezni hazánk szépségeit.
A Torkos Csütörtök akcióban való részvétel feltételeiről szóló tájékoztatás valamennyi csatlakozni kívánó partner – vendéglátóhelyek, beszállítók, kereskedelmi szálláshelyek – részére elérhető az MT Zrt. internetes oldalának Szakmai menüpontja alatt (http://itthon.hu/szakmaioldalak).

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés