Március 1-jén szombaton este gyűltek össze közös ünneplésre a február 28. és március 2. között megrendezett V. VinCE Budapest Wine Show legbecsesebb vendégei, köztük neves előadók, borvásárlók, valamint bor- és gasztroszakírók.

Az illusztris vendégsereget – köztük a Master of Wine szakembereket – stílusosan az ország zászlós borvidéke, Tokaj köszöntötte.

Az est támogatója és főszervezője a Tokaj Kereskedőház Zrt. volt, amely a helyszínválasztással, a hangulattal és minden apró részlettel azt hangsúlyozta, hogy Tokaj megújul, új korszak kezdődik, a világ Budapesten egybegyűlt vezető szakemberei pedig ebből az új szellemből kaptak ízelítőt a rendezvényen. A Kiosk ehhez tökéletes hátteret biztosított. Az asztaloknál egy-egy tokaji borász ült, hogy ezzel is elősegítsék a vendégek információéhségének kielégítését.

A vacsora elején Tombor András, a Tokaj Kereskedőház felügyelőbizottságának elnöke köszöntötte a vendégeket. Beszédében arra biztatta a szakembereket, hogy kóstoljanak  több tokaji bort, és egyben ígéretet tett arra, hogy néhány éven, de maximum tíz éven belül Tokaj ott lesz a világ legjelentősebb prémium bormárkái között.




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés