Szerb TV forgatott a Dél-Alföldön

Szerb TV forgatott a Dél-Alföldön - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Szerb TV forgatott a Dél-Alföldön

A dél-alföldi turizmus szereplői és a Magyar Turizmus Zrt. Dél-Alföldi Regionális Marketing Igazgatóságának együttműködésével, belgrádi TV-stáb forgatott az elmúlt napokban a régióban. Szerbia közszolgálati televíziójának kettes csatornája (RTS 2) megbízásából a forgatócsoport felkereste Szeged nevezetességeit, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkot, a kiskunmajsai fürdőt (Jonathermál), Gyulát, Békéscsabát és Orosháza-Gyopárosfürdőt.

A készülő, egyenként több mint 20 perces produkciók a "Knjiga utisaka" (Vendégkönyv) című turisztikai műsorban kerülnek adásba, várhatóan 2011.szeptember 24-én és október 1-én 11.30-kor az RTS 2 műsorán. A turisztikai magazinműsort immáron 11 éve sugározzák, általában belföldi helyszíneket mutatnak be, így a dél-alföldi filmek fokozott érdeklődésre tarthatnak számot. A műsor rendre 800 ezer fő körüli nézettséget produkál, s műholdon keresztül további nézőcsoportokhoz jut el. A szerb beutazás dinamikusan növekszik a Dél-Alföld régióban.  A dél-alföldi régió kereskedelmi szálláshelyein regisztrált vendégéjszakák száma 32%-kal nőtt 2010-ben az előző évhez képest a KSH adatai szerint.
Csongrád megyében (Szeged, Mórahalom) jelentős az egynapos városlátogató és fürdőző forgalom is. A TV-forgatás kapcsán partnerei rugalmas együttműködését ezúton is köszöni a Magyar Turizmus Zrt. Dél-alföldi Regionális Marketing Igazgatósága.
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés