Az imperial-pilsner típusú „Monarchista" nem csupán nevében eleveníti fel hazánk egy jelentős történelmi korszakát, de a sör valamennyi alkotóeleme az egykori monarchia területéről származik.

Forrás: turizmus.com

Valódi prémium sörkülönlegességgel köszönti a tavaszt Magyarország egyik legnagyobb múltú kisüzemi sörfőzdéje. A Szent András Sörfőzde 2015. március 7-én Szarvason, a Liget Wellness és Konferencia Hotel****-ben mutatta be új, imperial-pilsner típusú sörét, a Monarchistát. A boldog békeidőket idéző sörkülönlegesség új karakter a magyar kisüzemi prémium sörök piacán.

A magas komlótartalmú és alkoholfokú imperial-pilsner típusú sör gondosan válogatott alkotóelemei, az aranyló színt adó bécsi, pilseni maláta, a pilseni sörök ízkarakterének egy elengedhetetlen összetevője, a cseh zatecky-saazer, valamint a szlovén magnum komló együttes ereje a Monarchia korát idézik meg. Az elegánsan száraz sör hat hét érlelés után kerül a palackokba. A sör valamennyi alkotóeleme az egykori monarchia területéről származik, ezért is lett a jelmondata a Ferenc József korát idéző Viribus Unitis, azaz „egyesült erővel".




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés