Sikeresen zárult a Polgár Pince jótékonysági borárverése az árvízkárosultak javára!

Sikeresen zárult a Polgár Pince jótékonysági borárverése az árvízkárosultak javára! - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Sikeresen zárult a Polgár Pince jótékonysági borárverése az  árvízkárosultak javára!

Szorult szívvel értesülünk nap, mint nap arról a megrázó eseményről, hogy emberek 100.000-inek életmunkája és vagyona veszett oda az árvízi katasztrófa miatt. Gimnáziumom Edelény is az árvíz martaléka lett. Napi megpróbáltatásaink eltörpülnek az ő gondjaik felett, ezért arra az elhatározásra jutottunk, hogy pár számunkra nagyon értékes Polgár borunkat árverésre bocsátjuk, és a teljes összeget az árvízkárosultak megsegítésére fordítjuk. Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a jótékonysági borlicit a mai napon délután 3 órakor sikeresen lezárult. Az árverésen a következő különleges muzeális és magnum palackos Polgár boraink kerültek kalapács alá:

MAGNUM - Syrah 2006   
MAGNUM - Kadarász 2005
MAGNUM - Elixír Cuvée Barrique 2000   
Chardonnay 1982   
Muskotály 1979   
Tramini 1976   

Több mint 120.000 Ft értékben találtak gazdára, aminek a teljes összege a Magyar Vöröskereszt számlájára kerül átutalásra. Bízunk abban, hogy segítségnyújtásunkat bortársaink is követendő példának találják, és velünk együtt enyhítik az árvízkárosultak gondjait.
Jótékonysági kezdeményezéseinknek ezennel nincsen vége. Augusztus első hetében 16 gyermeket várunk a Polgár Panzióba az árvíz sújtotta Edelényből, ezzel biztosítva egy kis segítséget a nehéz helyzetben lévő szülőknek és gyermekeknek.

Megköszönve borainkra a licitálásokat, borbaráti üdvözlettel:
Polgár Katalin & Polgár Zoltán
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés