Pünkösdi élménydömping a Badacsony régióban

Pünkösdi élménydömping a Badacsony régióban - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Pünkösdi élménydömping a Badacsony régióban

Hagyományok, népszokások kelnek ismételten új életre a Badacsony Régió pünkösdi rendezvénysorozatában. A termékenység, az újjászületés és a párválasztás ünnepe különleges élményekkel kecsegtet. Ilyen a legendás Rózsakõnél megrendezésre kerülõ Pünkösdi eljegyzési ceremónia, vagy a táj inspirálta muzsikusok és művészek által prezentált Fiatal Művészek Fesztiválja.
Pünkösdkor újraindítja a Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület azt a turista buszjáratot, amely  naponta több alkalommal közlekedik a Badacsony Régióban és  igénybevételével fáradtság nélkül, kényelmesen járhatják végig a vendégek a régió nevezetességeit, borospincéit!
Várják azoknak a szerelmespároknak a jelentkezését, akik a vasárnap 11:00 órakor induló menettel felsétálnak a Rózsakőhöz, hogy ott eljegyezzék egymást. (
Jelentkezni 2010. május 22-én, szombaton 17:00 óráig lehet a badacsonyi Tourinform Irodában. Tel.: 87/431-046 e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés