Az ínyencségekről szól idén a Piac Éjszakája

Az ínyencségekről szól idén a Piac Éjszakája - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Az ínyencségekről szól idén a Piac Éjszakája A felsőkategóriás éttermek hozzávalóit mutatja be idén a Piac Éjszakája, ahol többek között piros banánt és fekete fokhagymát is kóstolhatnak a résztvevők. Ehető virágok, lila karfiol és piros ősbanán – többek között ezekkel a kulináris termékekkel ismerkedhetnek meg azok, akik idén részt vesznek a Piac Éjszakáján. A rendezvényen idén a felsőkategóriás éttermek beszállítói mutatkoznak be, felvonultatva azokat az ínyencségeket, amelyekkel a hétköznapokban nem találkozhatunk - írja társlapunk, a vendeglatasmagazin.hu.

Az ország legnagyobb piacát bemutató ingyenes rendezvény idén két naposra bővült, június 19-én és 20-án is várják az érdeklődőket, regisztrálni korlátozott számban június 11-től lehet.

A kóstolókon idén központi szerepet kap a fekete fokhagyma. A jól ismert fokhagyma egy több hónapig tartó, speciális érlelési eljárás során éri el egzotikus, umamiban gazdag ízét, sötét színét és puha textúráját. A különleges fokhagymát egy pálmaszívvel kevert salátában tálalják a Piac Éjszakáján, és mint egy exkluzív étteremben, az előétel egy „íztisztító” szecsuáni bimbó lesz.

A Nagybani Piacon két éve rendeztek először Piac Éjszakáját, hogy az ország legnagyobb zöldség- és gyümölcselosztó központját megismertessék a látogatókkal. Az ínyencségek kóstolója előtt a vendégeket idén is a piac legizgalmasabb pontjain vezetik körbe.

Forrás: https://turizmus.com/

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés