Összedőlt a sztárok pezsgőspohár piramisa

Összedőlt a sztárok pezsgőspohár piramisa - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Összedőlt a sztárok pezsgőspohár piramisa

Lilu, Keresztes Ildikó, Keleti Andrea és Csonka Pici magyarországi rekordot állított.
Egyedülálló magyarországi rekordot állítottak a sztárok: Lilu, a Freixenet pezsgő arca, Keresztes Ildikó, Keleti Andrea, Csonka András 1006 db pezsgőspohárból álló, hatalmas üvegpiramist építettek, amely hirtelen összedőlt, amikor a közös koccintásra szánt pezsgő belekerült. A rekord ettől függetlenül sikerült, a hírességek pedig egy jót nevettek a látványos pohártörésen
Az RTL Klub műsorvezetői: Lilu, a ValóVilág 4 háziasszonya, Csonka András és Keleti Andrea, a Reggeli házigazdái, valamint Keresztes Ildikó, az RTL Klub X-Faktorának zsűritagja, egyedülálló mutatványra vállalkoztak: több mint ezer pezsgős pohárból fölállítják Magyarország legnagyobb piramisát.
A sztárok türelemjátéka, és a kísérlet kimenetele vonzotta a látogatókat, a kíváncsi tekinteteket. Az exkluzív rendezvény stílszerűen a belvárosban, a Pezsegő bárban zajlott, ahol a zsúfolásig megtelt helyiségben a hírességek több száz poharat egymásra téve, szépen lassan ember nagyságú üveghegyet építettek.
A látványos kísérletet a magyarországi rekord biztos, Sebestyén István felügyelte, aki láttamozva a piramist, Londonba, a Guiness-rekord bizottság elé is felterjeszti a mutatványt.
Az építmény mindaddig stabil talpakon állt, amíg a spanyol, prémiumpezsgő, a Freixenet bele nem került. Az óvatos pohártöltés közben ugyanis Ildikó egyik pohara megcsúszott, amelyet hiába próbált elkapni az énekesnő, az elindította a lavinát. A több mint ezer pohárból álló piramis fele hirtelen ledőlt. Az ijedelem után a sztárok csak nevettek magukon és a törmelékhalmon, majd felülemelkedve a történteken, mindannyian megkóstolták a finom italt és elkezdték a szórakozást. A partyra Laci betyár, Lagzi Lajcsi, Zimány Linda és Debreczeni Zita, a Sugarbird márka két arca is eljött, hogy együtt ünnepeljék a rekordot.
Az estén nemcsak a hírességek okoztak ijedelmet az egybegyűlteknek. Protics Péter, az ital képviselője egy hatalmas szablyával bemutatta, hogyan kell pezsgőt nyitni. Szerencsére ez a mutatvány is sikerült.

 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés