Márciusban is lesz Országos Étterem Hét

Márciusban is lesz Országos Étterem Hét - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Március 17-27. között rendezik meg az idei tavaszi Országos Étterem Hetet, amelynek keretében országszerte több mint száz hazai étterem fix áron kínál háromfogásos menüsort. Az idei tavaszi Étterem Hét 11 napos lesz, március 17-től március 27-ig tart. A nagyközönség számára március 2-án indul az online asztalfoglalási lehetőség. A tizenegy nap alatt ezúttal is fix áron kínálja háromfogásos menüsorát több mint 100 magyarországi prémiumkategóriás étterem.

Az árak nem változtak: a Top kategória résztvevői 3900 forintos fix menüártól mutatják be konyhájuk legjavát, a Prémium kategóriás éttermekben 4.900 Ft-tól, az Exkluzív kategóriás vendéglátóhelyeken pedig 5.900 Ft-tól lehet élvezni a különleges fogásokat.

A vendéglőkbe a www.etteremhet.hu oldalon lehet előzetesen asztalt foglalni. Érdemes időben gondoskodni a foglalásról, hiszen a minőségi vendéglátás érdekében a helyek csak korlátozott számban elérhetőek.

Az Országos Étterem Hét eseményét 2011 óta rendezi meg a DiningCity azzal a céllal, hogy minél szélesebb réteg ismerhesse meg a hazai prémiumkategóriás éttermek kínálatát, konyháját, specialitásait. Az eseményre általában évente kétszer, tavasszal és ősszel kerül sor.

A résztvevő éttermek külön erre a rendezvényre állítják össze válogatott alapanyagokra épülő, gondosan megkomponált, háromfogásos menüsoraikat, amelyeket fix áron kínálnak. Az utóbbi években már arra is lehetőség van, hogy az érdeklődők három különböző árkategóriából választhassák ki a nekik tetsző konyhát, éttermet.

A résztvevő éttermek exkluzív eseményként tekintenek az Étterem Hétre, a foglalási lehetőségek kialakításakor figyelembe veszik az adott étterem nagyságát, az átlagos forgalmat az adott időpontban, és ehhez igazítják a fogadható vendégek maximális számát.

Az előző években többek között olyan alapanyagokat vonultattak fel az éttermek, mint a vaddisznószűz, a borjúgerinc, a galambhús, az Angus hátszín vagy a homár.

Forrás: turizmus.com

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés