Nyitott Pince Napok 2012

Nyitott Pince Napok 2012 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Nyitott Pince Napok,  2012. május 26-28.

Készülhetnek a borkalandorok és a borospincék! A Nyitott Pincék Szövetsége, a Bacchus Arts Stúdió és a Magyar Turizmus Zrt. ugyanis idén, hetedik alkalommal is meghirdeti a Nyitott Pince Napokat. Pünkösd idején – 2012. május 26-28. között – így érdemes lesz felkeresni Magyarország borvidékeit és bortermő helyeit, mivel az akcióhoz csatlakozott pincék ebben az évben is számos kedvezményt kínálnak.

 

A pincelátogatás népszerűsítését és a hazai borturizmus élénkítését szolgáló nagysikerű akció idén egy új rendezvénnyel, a Pünkösdi Bortúrával is bővül!

Milyen kedvezményekkel várnak a nyitott pincék?
A Nyitott Pince Napok keretében a csatlakozott pincészetek vállalják, hogy a három napból legalább két napon 10 és 19 óra között nyitva tartanak, továbbá a tulajdonos, gazda, borász vagy a borhoz értő személyzet fogadja a betérő vendégeket. A látogatók ezen kívül legalább 3 féle bort minimum 50%-os kedvezményes díjazás ellenében meg is kóstolhatnak a fogadóhelyeken.

Újdonság: Pünkösdi Bortúra
A Nyitott Pince Napokhoz idén új program is kapcsolódik: a Pünkösdi Bortúra, melyen a Bacchus Arts Stúdió Kft.-nél előzetesen regisztrált vendégek vehetnek részt. A regisztrált érdeklődők egy ingyenes kóstolásra jogosító kuponfüzetet kapnak majd, amit az egyes pincészeteknél lehet meghatározott számú kóstolóra váltani.
A Pünkösdi Bortúrához is csatlakozó pincészetek vállalják, hogy a név szerinti regisztrációs kártyával és kuponfüzettel érkező vendégeket ingyenes szakmai borkóstolóval és pincelátogatással fogadják.

Várják a szolgáltatók jelentkezését!
Már megjelent a felhívás! Az akcióban minden, vendégfogadásra alkalmas és azzal rendszeresen foglalkozó pince, borászat, borház, fogadó, borvendéglő és borétterem részt vehet. Jelentkezési határidő: 2012. április 15.
A csatlakozó szolgáltató vállalja, hogy az akció hatékonyságmérésének céljából a Magyar Turizmus Zrt. által összeállított elektronikus szakmai kérdőívet kitölti és a társaság számára visszaküldi.

A szervezők a részt vevő pincék számára széleskörű promóciót biztosítanak, amely többek között online és nyomtatott sajtómegjelenéseket tartalmaz.
Az akció részletes feltételei és a jelentkezési lap letölthetők a www.nyitottpince.hu honlapról.

Az immár hagyománnyá vált, nagysikerű Nyitott Pince Napok keretében tavaly több mint 100 csatlakozott pincészet várta a borkedvelőket, kedvezményes, illetve ingyenes borkóstolóval. A visszajelzések alapján az akció hozzájárul ahhoz, hogy minél többen ismerjék meg Magyarország gyönyörű borvidékeit, változatos borkínálatát, és egyre nagyobb borkedvelői kör alakuljon ki.
Legyen részese a Nyitott Pince Napoknak! Szolgáltatóként tárja fel híres borkultúránk értékeit az érdeklődők számára, utazóként pedig látogasson el Magyarország legnagyobb és legkorszerűbb vagy épp a legapróbb, hagyományos pincészeteibe, és élvezze az elkötelezett borászok vendégszeretetét!
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés