Akár két kocsonyaünnep is lehet idén Miskolcon: a város önkormányzati cégei most először, a rendezvény ötletadói pedig tizennegyedik alkalommal tartanának rendezvényt a tél gasztronómiai jellegzetessége tiszteletére. Forrás: MTI

Koczák Szilvia, a miskolci polgármesteri hivatal szóvivője csütörtökön sajtótájékoztatón közölte: miskolci kocsonyafarsang elnevezéssel tartanak rendezvényt, ám azt a városi önkormányzat idegenforgalommal, turisztikával, kulturális rendezvényekkel foglalkozó társaságai közreműködésével szervezik.

A kocsonyafarsang február 20-án kezdődik és február 23-is tart Miskolc belvárosában.
Rózsa Edit, a miskolci kocsonyafesztivál ötletgazdája korábban arról beszélt, hogy többször is kértek területfoglalási engedélyt a polgármesteri hivataltól azért, hogy ismét megtarthassák a rendezvényt, amelynek programja már össze is állt.
Az engedélyt még nem kapták meg, ugyanakkor bíznak abban, hogy megrendezhetik a fesztivált március 7-e és március 9-e között. Az ötletgazda hozzátette, az lenne a kívánatos, ha csak egy ilyen téli-gasztronómai program lenne Miskolcon.
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés