Idén is nagy sikerrel zárta kapuit Milánóban a 18. alkalommal, november 30. és december 8. között megrendezett Nemzetközi Kézműves Kiállítás és Vásár, mely a világ legnagyobb ilyen jellegű rendezvénye.

A vásár 9 napja alatt több mint 3 millió látogató csodálta meg az 5 kontinens 106 országából érkező kiállítók termékeit.

A kiállító nemzetek szerinti tematikus pavilonokban ismerhették meg az egyes országok termékeit. Magyarországot csaknem 50 magyar kézműves termékei képviselték, s a látogatók 2 magyar étteremben kóstolhatták meg hazánk jellegzetes ízeit.

A 700 négyzetméteres magyar sziget közepén álló színpadon bemutatók is népszerűsítették a magyar kultúrát és a hazai tájakat. Élőzenével és fafaragó kézműves mester bemutatójával csalogatták a látogatókat, de a legnagyobb sikere a Rubik kocka bemutatónak volt. A kockaforgató magyar bajnok megdöbbentő gyorsasággal rakta ki az olasz közönség által is jól ismert logikai játékot. Folyamatosan vetítették Magyarország imázsfilmjeit, továbbá a Magyar Turizmus Zrt. külképviseletének katalógusai és turisztikai információs pult is várta az érdeklődőket.
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Antal Pincészet Baja - Antalvin Kft.

Béla Borászat Imrehegy. A Béla Borászat minőségi palackozott borai: Riesling, Olaszrizling, Nektár, Cserszegi Fuszeres, Cabernet Cuvée, Kékfrankos, Pinot Noir - Kékfrankos Rose

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Varsányi Pince Verpelét. A Varsányi Pince bemutatkozó oldala. Boraink: Verpeléti Muskotály, Debrői Hárslevelű. Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés