A magyarok ízekre szedték Európát

A magyarok ízekre szedték Európát - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

A magyarok ízekre szedték Európát

A világ egyik leghíresebb tequila márkája különleges módon ünnepelte meg a mexikói forradalom 100. évfordulóját. Hazája nagy történelmi eseményének a tiszteletére a világ legjobb bartenderei mérték össze tudásukat Barcelonában, köztük két magyar versenyzővel, akik már az első el Jimador Kupán meghódították Európát.

Tíz ország 16 döntőse három kategóriában versenyezett a különleges fődíjért, egy kétszemélyes utazásért az el Jimador őshazájába, a Casa Herrudába. A versenyzőknek azonban nemcsak a megszokott koktélok keverésében kellett jeleskedniük, hanem a gasztronómia területén is kiemelkedőt kellett mutatniuk, ötvözve hazájuk szokásait a mexikói és a vendéglátó spanyol kulináris sajátosságokkal. 
A magyar versenyzők egyenesen szárnyaltak, és meglepő kreációikkal lenyűgözték a nemzetközi versenybírákat, elhozva az első és a második helyet is. Keresztes Ferenc tequilával flambírozott rákja aranyat ért, Ludányi István pedig ehető virág kompozíciójával lépett a képzeletbeli dobogó második fokára.
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés