A Magyar Nemzeti Szakácsválogatott ez év novemberében Luxemburgban, a Világbajnokságon is megméretteti tudását, ahol közel 50 nemzet több mint 1600 versenyzője vesz részt.

A gasztronómiai verseny nem önálló rendezvény, hanem a nagysikerű Expogast szakkiállítás része. A egyik legnagyobb elismerése a magyar gasztronómiának, hogy ebben az évben a Hungarikumok és a nemzeti értékek bemutatását, a magyar alapanyagok felhasználását is népszerűsítheti a rendezvényen. A kiállítás ideje alatt lehetőség van a termékek részletes megismertetésére is, a csapat tagjainak személyes közreműködésével.

Ezúton kérik a Hungarikumok Gyűjteménye és a Nemzeti Értéktár tagjait, hogy e-mail címmel és telefonszám megadásával jelentkezzenek a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címén. A szövetség közvetítésével ugyanis lehetőség nyílt a Luxemburgi Gasztronómiai Világbajnoksággal együtt szervezett Luxemburgi Expogast rendezvényre (2014. november 22-26.) terméket illetve prospektust küldeni. A feltételekről bővebb tájékoztatás a jelentkezéssel egy időben a +3620-425-9160-as telefonszámon kapható.

Jelentkezési határidő: 2014. október 29.

Forrás: turizmus.com
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Antal Pincészet Baja - Antalvin Kft.

Béla Borászat Imrehegy. A Béla Borászat minőségi palackozott borai: Riesling, Olaszrizling, Nektár, Cserszegi Fuszeres, Cabernet Cuvée, Kékfrankos, Pinot Noir - Kékfrankos Rose

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Varsányi Pince Verpelét. A Varsányi Pince bemutatkozó oldala. Boraink: Verpeléti Muskotály, Debrői Hárslevelű. Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés