Magyar kitüntetés francia borásznak

Magyar kitüntetés francia borásznak - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Magyar kitüntetés francia borásznak

Március 24-én Ujhelyi István, a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét adta át Patrick D’Aulannek, a Dereszle Pincészet tulajdonosának.

A Parlament Gobelin termében lezajlott ceremónián a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára, a Nemzeti Turisztikai Bizottság elnöke hangsúlyozta, hogy a tokaji borvidéken működő vállalkozás elévülhetetlen érdemeket szerzett a magyar borok nemzetközi népszerűsítésében, a magyar munkaerő és a magyar tudás nemzetközi értékének növelésében.
A D'Aulan család cégei több mint 30 országban értékesítik a magyar tokaji borokat San Franciscótól Párizson és Moszkván át Sydney-ig. A  családi pincészet 5 puttonyos aszúja a világ 100 legjobb bora között szerepel az amerikai Wine Spectator bírálata alapján, ami jelentős mértékben hozzájárul a magyar bor imázsának pozitív megítélésében. A Patrick D'Aulan tulajdonában álló cégcsoport mindezeken felül, 2010–2012 között, több mint 10 millió euró értékben valósít meg 4 csillagos hotel, spa és borászati beruházásokat Tokaj-Hegyalján.
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés