A legjobb éttermek és a legmeghökkentőbb fagylaltok

A legjobb éttermek és a legmeghökkentőbb fagylaltok - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

A legjobb éttermek és a legmeghökkentőbb fagylaltok

A Dining Guide étteremkalauz 2010-ben már hatodik alkalommal hirdette meg az Év Étterme címért zajló versenyt. A Top 10-es listát csütörtökön az Aranyszarvas étterem teraszán Wiszkidenszky András, a zsűri elnöke mutatta be a szaksajtónak. Ezek a következők: (ABC sorrendben): Alabárdos, Aranyszarvas, Babel Delicate, Bock Bisztró, Chateau Visz, Costes, Csalogány 26, Fausto's, Kistücsök, Onyx.


A legjobbak polgárpukkasztóan izgalmas fagylaltkreációkkal mutatkoztak be a szakmai közönségnek. Kapros túró, datolya, popcorn, dohány és szalonna, málnás piquillo paprikás, curry, bodza, csokoládé és rebarbara, kamillás sóska ízű egyaránt szerepelt e sajátos desszertlistán.
A tízes listán szereplő éttermeket a második körben a zsűri tagjai egytől tízig terjedő skálán értékelik. Ezek alapján választják ki az Év Éttermét. Idén a zsűri öt póttagot is választott, ide a székesfehérvári 67 étterem, az Arany Kaviár, az Arcade Bistro, a pécsi Enoteca Corso és az Alpár utcai Olimpia került be.
Két éve a Bock Bisztró, tavaly pedig a később Michelin-csillagot Magyarországon először elnyert Costes bizonyult e versenyen a legjobbnak.
Amint azt Wiszkidenszky András, a díjat és az étteremkalauzt kiadó Zrt. vezérigazgatója hangsúlyozta e sorok írójának, a kalauz teljes mértékben független, az étteremkritikusok nem fedik fel kilétüket, valamennyi étkezésért fizetnek, és az éttermek mindenfajta térítés nélkül kerülnek be a guide adatbázisába. Adataik ingyenesen jelennek meg, mind a kalauzban, mind a portálon.
Pin It
©2023 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés